Kırılan ekran için internetten ekran alınır mı?

Whatever69

Decapat
Daha fazla  
Redmi Note 9 Pro 5G telefonumun ekrani kirildi. Birkaç telefoncuya sordumda cogu ya bunun ekrani yok dedi ya da 2000TL gibi bir fiyat verdi. Internetten telefonun ekraninin fiyatlarina bakiyorum 800 TL civari. Acaba internetten alip telefoncuya mi taktirsam ama internetten alirken orijinal ekranmi cakma mi nasıl anlasilir acaba yani sizce internetten ekran alip telefoncuya taktirmak mantıklı mı?
Bir de telefoncunun biri 1500'e yaparim demisti telefonu birak 1 saate yaparim dedi. Neyse telefonu biraktim yarim saat sonra geri dondum dedi elimizdeki ekranlar uymadi. Telefonun arkasini acmis galiba ve yapistirici tarzi bir şey ile yapistirmis uhu gibi kokuyor. Sizce bu bir sorun olur mu yani telefonda yapistrici kullanilir mi bir garibime gitti onu da sorayim dedim.

Bu arada telefon yurt disi. Gecen sene yilbasinda 4750 TL'ye almistim ve degistirmek istemiyorum telefonu memnunum şu an.

Telefon link: Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G - Full phone specifications

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel bir yöntemi var mıdır diye düşünüyorum ama hiç sanmıyorum insanlara çakma kulaklık bile satıyorlar ekranı anlamak çok çok çok zor. Ayrıca telefoncuya verirseniz tamamen yeteneğine ve insafına kalırsınız ben vermezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı