Steam Kış indirimi oyun önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Red Dead Redemption 2 $19.79
Crysis Remastered trilogy $11.12
Mount & Blade II: Bannerlord $9.99
Stardew Valley $3.59
Battlefield™ v Definitive Edition $3.49
Crosshair X $0.69
Tomb Raider Definitive survivor trilogy $5.59
Metro Exodus - Gold Edition $2.99

CS2 envanterimi satıp bu oyunları alacağım. Listeyi henüz kesinleştirmedim fakat RDR2 ve Mount and Blade kesin alacağım. O ikisi kesin olduğu için yaklaşık 30 dolarlık bir bütçe kalıyor bu seçtiğim oyunlar yerine (optimizasyon sıkıntısı veyahut başka bir sıkıntıları varsa ) önerebileceğiniz oyunlar var mıdır? Kütüphanemdeki oyunların ssini ekledim. İyi günler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    95,6 KB · Görüntüleme: 384
  • 2.png
    2.png
    91,1 KB · Görüntüleme: 222
  • 3.png
    3.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 220
Red Dead Redemption 2 $19.79
Crysis Remastered trilogy $11.12
Mount & Blade II: Bannerlord $9.99
Stardew Valley $3.59
Battlefield™ v Definitive Edition $3.49
Crosshair X $0.69
Tomb Raider Definitive survivor trilogy $5.59
Metro Exodus - Gold Edition $2.99

CS2 envanterimi satıp bu oyunları alacağım. Listeyi henüz kesinleştirmedim fakat RDR2 ve Mount and Blade kesin alacağım. O ikisi kesin olduğu için yaklaşık 30 dolarlık bir bütçe kalıyor bu seçtiğim oyunlar yerine (optimizasyon sıkıntısı veyahut başka bir sıkıntıları varsa ) önerebileceğiniz oyunlar var mıdır? Kütüphanemdeki oyunların ssini ekledim. İyi günler.

Elden Ring de bakabilirsiniz.

7 dolara Balatro öneririm. Eğer kart oyunlarına ilginiz varsa chill takılmalık harika bir oyun. Poker bazlı ancak adeta Souls-Like Poker. Basitçe bir poker oyunu gibi değil. Hiç poker bilmeseniz dahi veya herhangi bir kart bilmeseniz dahi çok keyif alacağınız bir kart oyunu. Farklı farklı jokerler ve sürpriz senaryolarla aşırı keyif verdi bana.

7 dolara balatro öneririm. Eğer kart oyunlarına ilginiz varsa chill takılmalık harika bir oyun. Poker bazlı ancak adeta souls-like poker. Basitçe bir poker oyunu gibi değil. Hiç poker bilmeseniz dahi veya herhangi bir kart bilmeseniz dahi çok keyif alacağınız bir kart oyunu. Farklı farklı jokerler ve sürpriz senaryolarla aşırı keyif verdi bana.

Teşekkür ederim inceleyeceğim dediğiniz oyunu fakat kart oyunlarını canlı olarak oynamayı tercih ediyorum genellikle. Fakat dediğiniz kadarıyla önerdiğiniz oyun bayağı ilginç farklı tarzda bir oyunmuş.

Stardew Valley kesinlikle öneririm. Microsoft Store'den alırsanız çok daha uyguna geliyor. Arkadaşlarla oynamalık bir oyun, önceden multiplayer sorunları vardı fakat şu an düzelttiler.

Firewatch, Metro Exodus serisi, Batman Arkham Collection serisi ve ayrıca Detroit Become Human bunların hepsi yaklaşık 12 dolar ediyor tabii Steam ek olarak vergi kesiyor diye biliyorum.

Teşekkür ederim inceleyeceğim dediğiniz oyunu fakat kart oyunlarını canlı olarak oynamayı tercih ediyorum genellikle. Fakat dediğiniz kadarıyla önerdiğiniz oyun bayağı ilginç farklı tarzda bir oyunmuş.
Gerçekten çok sarıyor. Ben de bir arkadaştan duydum. Oyunu 23.00'te indirdim, saat 03.00 gibi neyse geç oldu diyip çıktım. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca pencere moduna alıp mouse ile pencere boyutunu chrome'a göre ayarlayıp yanda bir şeyler izlerken oynamak aşırı sardı.

Elden Ring de bakabilirsiniz.

Hocam uzun süredir tek oynadığım oyun CS 2 olunca birçok oyundan uzak kaldım fakat Elden Ring Witcher 3'e benziyor güzel duruyor ama ona yönelirsem diğer diğer oyunlar kalacak. 1 oyun için 4-5 oyundan vazgeçmem gerekecek. Belki daha sonraki indirimlerde alabilirim.

Hocam uzun süredir tek oynadığım oyun CS 2 olunca birçok oyundan uzak kaldım fakat Elden Ring Witcher 3'e benziyor güzel duruyor ama ona yönelirsem diğer diğer oyunlar kalacak. 1 oyun için 4-5 oyundan vazgeçmem gerekecek. Belki daha sonraki indirimlerde alabilirim.
Liste yaptığın oyunlara bakarak bunu çok net söyleyebilirim, Elden Ring'ten önce oynamanız gereken çok oyun var. Bütçenizi sadece Elden Ring'e ayırmayın. Çünkü oynanış olarak zor bir oyun. Sadece "Rekabetçi FPS" oyuncusu olarak girdiğinizde Elden Ring size hitap etmeyebilir. Bu sebeple "hikayeli" diye genel tabir ettiğimiz "single" oyunlara farklı oyunlarla girişmeniz çok daha iyi olacaktır. Daha sonraki dönemde Elden Ring oynayabilirsiniz.

Not : CS üzerinden örnek vermem gerekirse daha önce hiç FPS oynamamış birine AK47 sprayi tutturmasını istemek gibi bir şey. Pekala oynanabilir ancak başarı/keyif oranı bayağı az olur.

Not2 : W3 ile ER arasında pek bir benzerlik yok. Witcher ARPG, Elden Ring Souls-Like oyundur. Yani birinde çok rahat görevleri alıp, hikayeyi ilerletip canavarları kesebilirken diğerinde bir canavar için saatlerinizi harcayabilirsiniz.

Firewatch, Metro Exodus serisi, Batman Arkham Collection serisi ve ayrıca Detroit Become Human bunların hepsi yaklaşık 12 dolar ediyor tabii Steam ek olarak vergi kesiyor diye biliyorum.

Metro Exodus'u almayı düşünüyorum. Bartman Arkham Collection'a zaten sahibim ama firewatch sakin güzel bir oyuna benziyor. Şans vermek lazım.

Liste yaptığın oyunlara bakarak bunu çok net söyleyebilirim, Elden Ring'ten önce oynamanız gereken çok oyun var. Bütçenizi sadece Elden Ring'e ayırmayın. Çünkü oynanış olarak zor bir oyun. Sadece "rekabetçi FPS" oyuncusu olarak girdiğinizde Elden Ring size hitap etmeyebilir. Bu sebeple "hikayeli" diye genel tabir ettiğimiz "Single" oyunlara farklı oyunlarla girişmeniz çok daha iyi olacaktır. Daha sonraki dönemde Elden Ring oynayabilirsiniz.

Not: CS üzerinden örnek vermem gerekirse daha önce hiç FPS oynamamış birine AK-47 sprayi tutturmasını istemek gibi bir şey. Pekala oynanabilir ancak başarı/keyif oranı bayağı az olur.

Ben de öyle düşünüyordum hocam çok açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim. Bu sene üniversite benim için bayağı yoğun geçiyor bu almayı düşündüğüm oyunları en iyi ihtimal ara tatilde veya yaz tatilinde oynayabilirim fakat hikayeli oyunlarda oynamam gereken birçok oyun var. RDR2 evrenini son derece merak ediyorum ve oyunun içeriğine dair herhangi bir bilgim olmayışı yani spoiler yememiş oluşum da beni daha da merek ettiriyor. İleriki aşamalarda Elden Ring düşünülebilir.
Ek bilgi için teşekkür ederim, bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı