Kısa boydan nasıl kurtulacağım?

Femboy erkekleri kadınlar sevmiyor, kıllarım da çok fazla. O iş mümkün değil benim için.

Kısayım kısayım diye koşturmak sana bir fayda sağlamayacak. Fitness yapabilirsin. Baklavaları sayılan, kollarından damarlar çıkan bir erkekte boy ikinci planda kalır.

Peki bu konuda bana yardım edebilir misiniz fitness konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?

Bu konuda profesyonel yardım alman lazım. Fitness forumlarında vücut fotoğrafınla program, beslenme tavsiyeleri alabilirsin, gittiğin salona göre hoca senin ölçülerini alıp o da önerilerde bulunur.

Herkes muhteşem bir fiziğe sahip olabilir, konu tamamen kararlılık ve hırs ile alakalı. Kısa boyda daha kaliteli ve hızlı vücut yapma şansı oluyor.

Önceki konu kilitlendiği ve birkaç gelişme olduğu için tekrar yazıyorum. 15 yaşındayım, boyum 1.77, yaşıtlarıma göre kısayım. Okulumdaki kızların sohbetlerine ara sıra kulak misafiri oluyorum, her zaman uzun boylu erkeklerden ve onların karizmasından bahsediyorlar, hiç benim gibi kısa boylu erkeklerden hoşlandıklarını görmedim. 190 boyundaki yaşıtlarımı hep kıskanıyorum. Şu an 10. sınıfa gidiyorum, 7. sınıfta boyum 1.75 idi. Aradan 3 yıl geçti ve ben sadece 3 santim uzayabildim. Ortaokulda benden çokça kısa olan arkadaşlarım şu anda benimle aynı boydalar veya daha uzunlar. Aileme durumu açıkladım fakat bana sürekli ters cevaplar verdiler ve umursamadılar. Boy uzamasını hızlandırmanın herhangi bir yolunu aradım fakat bulamadım. Amacım 11. sınıfın ortasına kadar 1.85 boyunda bir çocuk olmak, eğer başaramazsam yaşayacağım hayal kırıklığını düşünemiyorum. Boyumu nasıl uzatabilirim?
Benim boyum 1.52 ve Temmuzda 16'ma giricem. Ki sen benden daha uzunsun. Merak etme, daha ergenlik çağındayız uzarsın.

Üzgünüm ama yeni nesilde öyle dönmüyor o işler.

Hiçbir nesilde o iş öyle dönmüyor. Benim zamanında da insanlarla çok dalga geçilirdi kısa diye. Çok uzun arkadaşlarımız vardı kafamızı kaldırıp bakardık. Eee ne oldu, boyları uzun diye 654987441₺ maaş almıyorlar veya aşırı popüler olup meşhur olmadılar. Boy mevzusunu kafaya takanlar genelde ergenler veya hayatta hiç derdi olmayan insanlar. Hayatın koşturmacasına düşünce bu tarz şeyler silinir kafandan merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu konuda bana yardım edebilir misiniz fitness konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?
Erkekler 11.'ta daha fazla boy atar yahu 3 cm daha uzarsanız 180 olucaksınız neden bu kadar takıyorsunuz? O nike pro tayt giyen kızların dedikleri çokmu önemli? Kızlar size hayran olursa ne olucak ben 12 yaşımdayım 160 ım hiç zerre umrumda değil 3 günlük dünya...

Kadinlar bu kadar önemli mi birader ya.
Salla olmak istemiyorlarsa olmasınlar. Büyütme gözünde bu kadar 20 yaşına kadar genetiğin iyiyse uzarsın. Biz boy uzamana herhangi bir şey yapamayız kendine bağlı yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı