Kışlık bot tavsiyesi

Katılım
11 Eylül 2015
Mesajlar
1.495
Çözümler
6
Merhabalar, ben yıllanmış botlarımı emekliye ayırıp yeni bir bot almak istiyorum ama baktığım modellerin hepsini Yeşil Kundura üretiyor. Bu nedenle biraz tavsiyeye ihtiyacım var.

Şu anda en çok aklıma takılan iki bot:
1- CAT Bruiser 2.0
2- Harley Davidson Bot

Siz bu botları tavsiye eder miydiniz? Görünüş olarak siyah ve olabildiğince ayakta sırıtmayan botları seviyorum. Ayrıca eski üretim muadillerinize güvenerek önermemenizi tavsiye ederim, artık bu markaları Yeşil Kundura üretiyor. Daha önce Yeşil Kundura üretimi botları deneme fırsatım olmuştu ve hep ayakkabıyı kutudan çıkardığım gibi geri koyup iade istedim. Bütçem 2000-3000₺ civarında. En büyük önceliğim konfor ve uzun yıllar götürmesi. Şimdiden teşekkürler öneriler için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yıllanmış botlarımı emekliye ayırıp yeni bir bot almak istiyorum ama baktığım modellerin hepsini yeşil kundura üretiyor. Bu nedenle biraz tavsiyeye ihtiyacım var.

Şu anda en çok aklıma takılan iki bot:
1- CAT Bruiser 2.0
2- Harley Davidson Bot

Siz bu botları tavsiye eder miydiniz? Görünüş olarak siyah ve olabildiğince ayakta sırıtmayan botları seviyorum. Ayrıca eski üretim muadillerinize güvenerek önermemenizi tavsiye ederim, artık bu markaları yeşil kundura üretiyor. Daha önce yeşil kundura üretimi botları deneme fırsatım olmuştu ve hep ayakkabıyı kutudan çıkardığım gibi geri koyup iade istedim. Bütçem 2000-3000₺ civarında. En büyük önceliğim konfor ve uzun yıllar götürmesi. Şimdiden teşekkürler öneriler için.

Eskiden beri hep yeşil kundura üretiyordu. 10 sene evvel etiketine baktığımda da made in turkey idi. Neden kutusunu açtığınız gibi iade ediyordunuz? Farklı bir şey beklemeyin. Sadece yeşil kendini daha fazla pazarlamaya başladı. Ben olsam 10 yıldır moda olan bu liseli ergen kültürü yerine daha farklı şeylere yönelirim. O kadar para döküyorsun, sıfır teknoloji, sıfır arge, kara düzen sadece sağlam ayakkabı. Sırf bir kitleye ait olma hissi.
 
Bu botları almadan önce YDS'ye bakmanı öneririm daha ucuza goretex bot satıyor adamlar.

Bir kere YDS bot alırsan, daha başka marka bot alacağını sanmıyorum alan da görmedim.

Siz bu botları tavsiye eder miydiniz?
Dostum 3 tane salomon bot parçaladım bundan sonra YDS dışında hiçbir botu tavsiye etmem.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı