Kitap nasıl okunmalı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar mesela sabah kalkınca şu kadar saat sonra okunmalı yatmadan önce okunmamalı gibi şeyler var mı? Güzel bir kitaba başlayacağım anlamak istiyorum.

Yatarak okumayın. Fazla loş ışıklı ortamlarda okumayın. Açıkçası benim uykumu getiriyor. Ve tıka basa yemek yedikten sonra okumayın. Bir de bence arabada otobüste vs. okumayın. Bu kadar bunun dışında her pozisyon her zaman uygun benim için.

Okumak için okuma, ben pc başında okuyorum genelde. Yatarken falan çok uyuyasım geliyor.

Yatarak okumayın. Fazla loş ışıklı ortamlarda okumayın. Açıkçası benim uykumu getiriyor. Ve tıka basa yemek yedikten sonra okumayın. Bir de bence arabada otobüste vs. okumayın. Bu kadar bunun dışında her pozisyon her zaman uygun benim için.

Senin dediğine göre hiçbir zaman kitap okuyamayız o zaman:)

Kitap okumak belli sayfa kotan olursa hem gözün yorulmaz hem de düşüncelerin. Mesela hafta içi 10 sayfa. Hafta sonu 15 sayfa gibi. Bana göre kitap okunmalı. Sesli kitap bana rahmetli ninem masal anlatıyormuş gibi geliyor.:D yolda metrobüste veya metroda kitap çıkartanları görüyorum. 1-2 sayfa okumak çok faydalı değil. Kitap okumak için sessiz bir ortam zaten gerek.

Arkadaşlar mesela sabah kalkınca şu kadar saat sonra okunmalı yatmadan önce okunmamalı gibi şeyler var mı? Güzel bir kitaba başlayacağım anlamak istiyorum.
Bence en güzel zaman okumak istediğiniz zaman olur. İsteğin hevesin olduğu zamanlar okursanız daha verimli olur diye düşünüyorum.

Tamam sağolun. Dik bir şekilde okumayı deneyeyim, uzanmayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı