Kitap önerileri

torresferran0

Centipat
Daha fazla  
Nadirkitap'ta bir satıcıdan kitap alacağım dostlar. Şu anda 13 kitap koydum sepete aşağıya yazacağım. Şu an Bella Black'ten kod adı: Gece'yi okuyorum. Yarısını geçtim aşırı hoşuma gitti. Varsa öneriniz bu tarz olabilir. Polisiye için Sherlock Holmes hikayeler var o yüzden bir süre almayacağım. Tarih olarak atsız bozkurtlar okudum hayran kaldım mükemmel bir kitap herkese tavsiye ederim. Söylediğim tarzda tarihsel roman olur. Kod adı gece gibi polisiye olur, veya okunması gerekir kesinlikle dediğiniz klasiklerden istediğiniz tür de önerebilirsiniz. Bu satıcıda var ise almaya çalışacağım. Malum farklı satıcılardan alınca +1 kargo ücreti oluyor.

Sepet listem:
Cihan padişahı Yavuz Sultan Selim Ebubekir Subaşı.
Cydonıa sercan leylek.
Franz kafka - seçme eserleri ( 3 kitap tek kitapta dönüşüm, dava, Milena'ya mektuplar ) Franz Kafka.
Labirent söylencesi mavi yunuslar sarayı Brıgıtte Rıebe.
Nükleer darbe 2006 birinci baskı Burak Turna.
Soluksuz kalan kasaba (cep boy) kenneth j. Harvey.
Tuhaflık meleği - Morgue sokağı cinayetleri - Kızıl ölümün maskesi - Bir haftada üç pazar / Edgar Allan Poe.
Üçüncü Dünya Savaşı 2013 Burak turna.
War cross - avcı - hacker - piyon Marie lu.
Yıkılmayan kale Çanakkale 2014.

Kral Katili Güncesi isimli Patrick Rothfuss'un yazdığı kitaplara bakın. Kanımca eğer tamamlanmış bir seri olsaydı Yüzüklerin Efendisi'nden daha iyi bir seri olurdu. Onun haricinde Lovecraft kitaplarına bakabilirsiniz. Ya da biraz nufuk genişletme olarak Dijital Minimalizm kitabını öneririm. Eğer biraz da psikolojik bir şeyler istiyor iseniz Osamu Dazai'nin kitaplarına bakabilirsiniz. İnsanlığımı Yitirirken kitabını falan çok önerirler.

Kral Katili Güncesi isimli Patrick Rothfuss'un yazdığı kitaplara bakın. Kanımca eğer tamamlanmış bir seri olsaydı Yüzüklerin Efendisi'nden daha iyi bir seri olurdu. Onun haricinde Lovecraft kitaplarına bakabilirsiniz. Ya da biraz nufuk genişletme olarak Dijital Minimalizm kitabını öneririm. Eğer biraz da psikolojik bir şeyler istiyor iseniz Osamu Dazai'nin kitaplarına bakabilirsiniz. İnsanlığımı Yitirirken kitabını falan çok önerirler.
Rüzgarın Adı Kral Katili Güncesi' nin ismini bayağı duymuştum başka bir bilgim olmasa da. Dediğiniz kadar bir kitap olduğundan artık şüphem kalmadı. Sıfır fiyatlaDeliliğin Dağlarında hoşuma gitti. Tavsiyeniz içinteşekkür ederim.

George R.R Martinin tüm Buz Ve Ateşin Şarkısı evreni kitapları.
Taht Oyunları'nı ilk kez gördüm. PDF' ini bulursam bir şans verip satın alacağım hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı