Kitap öneriniz var mı?

John Rector’un Paranoya kitabı, Adam Fawer'in Olasılıksız kitabı, Stephenie Meyer'in Kimyager kitabı, Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi kitabı.
 
İlkokulda işe gidiyordum. Cumartesi dahil. Bunu belirtmeme rağmen edebiyat hocası beni yarışmaya yazmıştı. 8 hafta boyunca pazar günü odaya kapanıp tek oturuşta kitap okudum. Düzgün her kitap tek seferde okunabilir.
Tür belirtmeniz daha yararlı olacaktır. Bana sorsanız matematik kitaplarını bile cevap olarak sunabilirim size. Bir yandan Metro ya da Witcher serisini de verebilirim. James Dashner'ın kitapları güzeldir. Jules Verne, Isaac Asimov gibi yazarlar da hoştur. Andy Weir'in Marslı kitabı da güzeldir. Mark Twain, Jack London gibi isimleri de unutmamak gerekir.
 
Tavsiyem dünya klasiklerini veya Türk klasiklerini okuman diğer romanlar sadece sürükleyici olur. Yani önemli olan kitabı okuduğunda o yazım tekniklerini görmen ve orada yazılanların öncü olduklarini anlaman. Tavsiye olarak bunların yanında Günlük Hayatın Psikopatolojisisi'ni verebilirim(Sigmund Freud'un)
Darren Shan'ın Ucubeler Sirki serisini okumalısınız 12 kitaplık bir seri çok hoşuma gidiyor ve Otomatik Portakal.
Aynen o seri baya iyi devamı da var diye duyup arastirdim. 13 ve 14. kitabı da okudum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı