Kitap Önerisi

jackarmis

Kilopat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
1.549
Sinema aşığıyım, hayattaki en büyük hobilerimden birisi dizi-film izlemektir. Artık izleyecek dizi film bulamadığım için kitap okumak istiyorum.

Breaking Bad, Sopranos, Barry dizilerindeki gibi yalnız, kendisinin ve çevresindeki el attığı tüm hayatları daha kötü hale getiren, iyi-kötü insan olmak arasında kalmış çaresiz karakterleri barındıran işler izlemeye bayılırım. Zevkimi anlamanız için böyle bir örnek verdim. Bu tarz bir kitap önerirseniz sevinirim. Ve mümkünse Amazondan olursa sevinirim, direkt sipariş vereceğim. 2. Bir seçenek ise heyecanlı, aa ilerde nolacak acaba diye deli gibi merak ettiren işleri de severim. O tarzda olabilir. Zaman ayırıp öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler
 
Suç Ve Ceza. Tanımlarınıza uygun bu aklıma geldi. Ağır gelebilir. Stefan Zweig ile başlanabilir. Fareler Ve İnsanlar da var.
 
Sinema aşığıyım, hayattaki en büyük hobilerimden birisi dizi-film izlemektir. Artık izleyecek dizi film bulamadığım için kitap okumak istiyorum.

Breaking Bad, sopranos, barry dizilerindeki gibi yalnız, kendisinin ve çevresindeki el attığı tüm hayatları daha kötü hale getiren, iyi-kötü insan olmak arasında kalmış çaresiz karakterleri barındıran işler izlemeye bayılırım. Zevkimi anlamanız için böyle bir örnek verdim. Bu tarz bir kitap önerirseniz sevinirim. Ve mümkünse Amazon'dan olursa sevinirim, direkt sipariş vereceğim. 2. bir seçenek ise heyecanlı, AA ileride ne olacak acaba diye deli gibi merak ettiren işleri de severim. O tarzda olabilir. Zaman ayırıp öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Fi, Çi, Pi okudunuz mu?

IMG_20240108_231854.jpg
IMG_20240108_231901.jpg
IMG_20240108_231907.jpg
IMG_20240108_231912.jpg
 
Bence siz Dostoyevski'den bir giriş yapın. Alın Kumarbazı okuyun. Sonra gerisi gelir. Aman deyim karantinaydı bilmem kaç kilometreydi bulaşmayın.
 
Dostoyevski'nin Beyaz Geceler kitabını okuyabilirsiniz.
Amazon'a beyaz geceler yazınca farklı farklı kitaplar çıkıyor. Muhtemelen kapakları farklı diye ama emin olamadım. Mesela şu ikisinde farklı konular var, hangisini almak gerekiyor?
1- Amazon.com.tr

2- Beyaz Geceler: Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi : Fyodor Mihayloviç Dostoyevski, Barış Zeren: Amazon.com.tr: Kitap

Adam Fawer'ın "Olasılıksız" kitabınada bakabilirsiniz.

Bu da güzele benziyor ama diğer kitaplar 20 TL iken bu 150 TL. neden bu kadar fark var? öğrenmek için soruyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı