Kitap önerisi

Byfantast1c

Decapat
Merhabalar en son okuduğum kitabı sizinle paylaşayım. Kahraman Tazeoğlu'nun ''Aşkla Kal'' kitabını okumuştum çok hoşuma gitti buna benzer aynı tarzda tavsiye edeceğiniz başka kitaplar var mı? Yazarı fark etmez aynı Kahraman Tazeoğlu olacak değil.
Kitap hakkında biraz bahsedeyim sıcak ve aşk dolu bir kitap aşka dair tüm duyguları içinde barındırmakta bir o kadarda sürükleyici ve farklı anlamlar yansıtmakta okuyucuya.

Son düzenleme:
Herkes bu yazarı ve bu kitabı okumuş olamayacağı için bu kitabın ne tarzda olduğunu söylersen ona göre tavsiye verebiliriz. Ben Kavgam kitabını okuyorum, parga yayınları orjinalden çeviri. Ezilmiş ve acılar çekmiş bir çocuğun, sefil ve zehir zemberek bir hayattan zirveye ve imparatorluğa yükselişi anlatıyor. 40. sayfadayım daha kitap başlamadı ama resmen olayı yaşıyorum. 768 sayfa çok ama kitap akıyor resmen. Adolf Hitler sadece bir savaş ve hitap dahisi değilmiş, aynı zamanda çok iyi bir yazarmış. Bugün istilacı yahudi ırkının yaptığı katliamlar ve soykırımlar, Almanya'nın Hitler sayesinde nasıl bir istiladan kurtulduğunu gösteriyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı