Kitap önerisi

Söyleyeceğim kitap biraz çocukça ama çok güzel bir kitap. Şimşek Hırsızı Yazarı:Rick Riordan :) Kızları da unut sen derslerine çalış :D
 
Adolf Hitler - Kavgam

Bir kitap, manifestodan ziyade insana dair her şey olabilir mi ? Demek ki oluyormuş. Bu kitabı okurken tarafsızmışcasına düşünmen gerek yanlız. Sana her konuda fikir verebilir eğer anlamaya çalışırsan.
 
"Kavgam" okuyabilirsin. Adolf Hitler'in kitabıdır ve Rudolf Hess'in de kitaba katkıları olmuştur. Önce bir özet falan oku, arka kapak oku,ilgini çekmiyorsa ve kaldıramayacaksan -ki çok ağırdır- hiç okuma. :)
Arkadaş konusunda da sıkıntın varsa, Don Gabor'un yazdığı "İletişim Kurmanın ve Arkadaş Edinmenin Yolları" adlı bir kitap var. (Kitap ismine tıklarsan satın alman için bir link ekledim.)
Araştırmayı seviyorsan, "Tarihteki En Büyük Sırrın Açığa Çıkışı - İsa Yazmaları" adlı kitabı okuyabilirsin. Bu kitabı da önce incele, sonra oku.

Yukarıda önerdiğim kitapların satın alma bağlantılarını aşağıya ekledim. İlgilini çekerse alır, okursun. Önermek istediğim çok kitap var, ama okumayacağını tahmin ettiğimden hiç önermiyorum bile.

Kavgam - Adolf Hitler
İletişim Kurmanın ve Arkadaş Edinmenin Yolları - Don Gabor
Tarihteki En Büyük Sırrın Açığa Çıkışı - İsa Yazmaları
 
Herkes sen gibi odun gelip odun gitmiyor. Herkesin hayatı sen gibi para üzerine kurulu değil. Sen ne anlarsın aşktan.

Ya sonuçta zevkler tartışılmaz. Kaçıncı deyişim.

Zaten hocanın zoruyla aldım kitabı da :D Ama hoşuma gitti yani.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı