Kitap okuyor musunuz?

Merhaba,

Yılda 60-70 kitap okumaya çalışıyorum. 5 senedir hedefler koyuyorum, tutturmak için uğraşıyorum. Her gün 15-20 sayfa okurum. Yolculukta, uyumadan önce, birilerini beklerken. Eğer okuma şansım yoksa sesli kitap dinlerim.
Genelde yerli öykücülerimizi okuyorum. Bazen roman, iş gelişim kitapları da okurum.
 
Yaşım küçük olduğu için genelde Jules Verne'in kısaltılmış kitaplarını okuyorum, 6-7 tane kitabının kısaltılmışını bitirdim, yazdığı kitapları çok akıcı, tek oturuşla bitirilen kitaplardan.
 
Selamünaleyküm. Ne kadar kitap okuyorsunuz? Niçin okuyorsunuz? Hangi türlerini seviyorsunuz?

5-10 sene once daha cok roman okurdum. Bir yazarin tum kitaplarini okumaya calisirdim. Paul Auster ve Jack London gibi.

Sonradan romanlar baymaya basladi. Fikir ve ideoloji uzerine kitaplar daha cok hosuma gitmeye basladi. Bir de ayni anda bir suru kitabi yanimda gezdiremedigim icin e-kitap olayina giristim.

Kafam yorgunsa liseli gibi oturup fantastik roman okuyorum. Kalan zamanda fikir ve CS alaninda kitaplar okuyorum. Puzzle kitaplarini da cok severim.

1616436838954.png
 
Haruki Murakami okurum tabii ki, başka ne okuyacağım? 😀 Hayatında bir tane Murakami kitabı okumamış olan insan hayata her zaman 1-0 geride başlar. Erotizm bi'tık fazla ama beni daha çok okumaya teşvik ettiği için seviyorum.🤫
 
Değişiyor okuduğum türler. Son zamanlarda çizi romanlara sardım. Fareler ve İnsanlar'ı aldım 2. defa okuyacağım çok güzel bir kitaptı. Onun dışında dünya klasiklerini çok severim. Fantastik romanları da severim. Polisiye roman sarmaz ama fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı