Kitap Tarzı Sistem Toplama Rehberi Hazırlama

Diyelim kitabı yazdınız güncelliğini kaybedince kitap çöp olacak ya sürekli güncellenmesi lazım yada hiç bulaşmayın. Birisi foruma kayıt olup ücretsiz bir konu açıp yardım alabiliyorken neden kitaba para versin veya okumaya uğraşsın. Derseniz ki bu işleri öğrenmek istiyorsa okuyabilir öğrenmek istiyorsa araştıracak başka yolu yok.
 
Yanlis anlamissiniz siz. Kitap olmayacak ki. 3-4 tane yazicidan cikip kendime ve kuzenlerime verecegim. Onun haricinde PDF olacak. Bizim bahsettigimiz kitap seklinde olacak dedik. Yanlis anlamissiniz. Ayrica her yenilikte ne cikarsa ciksin surekli guncelleyip konuya yenisini atacagim. Elimin altinda olacak PDF.

Surekli guncelleyip yenisini atabilecegim yani.
 
Elektronik kitap olacağını anladık zaten, yayınevine vermek zor bir iş çünkü. PDF filan kimse okumaz hocam dediğim gibi insanlar konu açar. Her gün aynı GTX 1060 vs RX 480 konusu açan insanların okuyacağını zannetmiyorum. Bu konuyu açmayan insanlarda zaten bir şeyler bildikleri için açmıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı