Kıyamet kopacak mı?

Doğru mu?

• Oy verenlerin toplamı
    106
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DarKSaGaa, bende Müslümanım ve bizim inancımıza göre Allah tövbeleri kabul eder, kabul edilip edilmeyeceğini yalnızca Allah bilir (İslam'a göre) ondan dolayı tam bir şey söyleyemeyiz, BERWAR konu kilitlenmeli derken ''Zaten aynısı vardı, fazlalık oluşturmaya gerek yok.'' demeye çalıştı sanırım (konuyu tamamen yanlış anlamışım, dediğin doğru aslında neden kitlemişler cidden?).

Teşekkür ederim Technopat Ailesi, konu kilitlenebilir daha fazla kargaşanın lüzumu yok 🙂

Konu bende kilitli görünmüyor. İlginç.
Ciddi mi? Demek beni engellediler konudan, bir şey dediğimde yok, niye beni engellediler anlam veremedim sadece yukarıdaki yazıyı yazdım. Bu tagı Twitter'da açanlar rahatsız dedim.
konu kilitlenmeli derken ''Zaten aynısı vardı, fazlalık oluşturmaya gerek yok.'' demeye çalıştı sanırım.
Aynen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hp
Ciddi mi? Demek beni engellediler konudan, bir şey dediğimde yok, niye beni engellediler anlam veremedim sadece yukarıdaki yazıyı yazdım. Bu tagı Twitter'da açanlar rahatsız dedim.
Hocam özür dilerim, sizin adınıza sıkıntı olduysa kusura bakmayın inanın öylesine yazmadım çevremde öyle çok oldu ki mecburen yazdım.

Kıyametle ilgili bir çok ayet ve hadis var. En sevdiğim 2 hadis;

1) Bir gün sahabeden yaşlı bir zat, Peygamber Efendimiz sav.'e gelip diyor ki : '' Madem sen Allah'ın elçisisin, söyle bakalım kıyamet ne zaman kopacak?'' Peygamber Efendimiz sav. soruya soruyla cevap veriyor: '' Sen kıyametin kopacağına soruyorsun da önce de bakalım sen o gün için ne hazırladın? Adam '' bir hazırlığım yok fakat seni çok seviyorum Ya Resulullah'' dedi. Peygamber Efendimiz sav. de ona Sahabe-i Kiram'ın duymaktan en çok haz duyduğu cümleyi söyledi '' Kişi sevdiğiyle beraberdir'' yanıtını verdi.

2) '' Yeryüzünde Allah diyen bir kişi kalsa dahi, o kişi hürmetine kıyamet kopmayacaktır.''

Sen ne zaman kopacağını vs. boş ver de '' Fe eyne tezhebun? '' ondan haber ver :)

Rabbim sonumuzu hayırlı etsin. Müslüman olarak yaşamayı ve ölmeyi nasip etsin

Hocam özür dilerim, sizin adınıza sıkıntı olduysa kusura bakmayın inanın öylesine yazmadım çevremde öyle çok oldu ki mecburen yazdım.
Özür dilemene gerek yok. Bu tagı açanlar siz değilsiniz sonuç olarak. Sorabilirsiniz öyle bir inanarak yazıyorlar ki ister istemez bu konulara hakim olmayan insanları etkilemeyi başarıyorlar. Konu açmanızda bir sakınca yok, bilmek zorunda değilsiniz her şeyi. Herkes her şeyi bilemez. Seni de etkilemişler, tedirgin olmuşsun mecburen konu açmak zorunda hissetmeşsin kendini herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı