Kız arkadaş yapmak mantıksız mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 yaşıma girdim hiç sevgilim olmadı. Bana kalırsa benim düşüncem, bu hissi merak ediyorum şahsen. Her sabah günaydın sohbeti, tüm gün konuşacağın biri olacak. Mantıklı mı bilemem. Para harcama konusunda para tek taraflı kazanılmıyor. Evli olarak çalışan bir sürü çift var. Üzüntü konusunda ise %1000000 haklısın😂
 
Hala devam etmekte olan uzun ilişkim var. Gayet güzel ilerliyor. Birbirimize hem maddi hem manevi destek oluyoruz. Geceleri beraber yatıp sabahları beraber uyanıyoruz arada sırada. Evet bazen onun evinde kalıyorum. Beraber yemek yapıyorsun, alışveriş yapıyorsun, oyun oynuyorsun. Sinirlenemiyorsun falan böyle ona. Çok güzel şeyler bunlar. Buna bakarak yorum yapacak olursam. Gerçekten güzel bir şey. Hem sevmek hem sevilmek. Kız arkadaş, sevgili ne dersen işte. Bence insanına bağlı. Doğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum açıkçası. Evet daha erken yorum yapılmaz ama zararsız güzel hayaller kurmak suç değil sonuçta. Gerçekten iyi bir insan bulduğun sürece kız arkadaş, hayat arkadaşı bulmak gerçekten çok güzel ve herkesin sahip olması gereken bir şey bence. Maddi gider olarak da düşünmemelisin ayrıca kendisini. Çünkü seni cüzdan olarak gören kızlardan değilse tam tersine paranı biriktirmeni bile sağlayabilir. Kısaca bence hem maddi hem manevi mantıklı, doğru insanı bulduğun sürece. Çok uzun oldu, kusura bakmayın. Boş attığımı düşünen varsa bir tık haklıdır kendince.
 
Eğer kız arkadaşınız paranızı sömürüyorsa niyeti zaten bellidir ve yanlış bir seçim yapmışsınız demektir. Ancak kızların çoğunluğuna sürekli paramızı harcıyorlar denmesi hoşuma gitmiyor. Kişinin kendi çevresinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor bu durum. Kullandırtmayın kendizi. Daha sonra herkese aynı etiketi yapıştırıyorsunuz, bu gerçekten sinir bozucu. Onun dışında iki kişi birbirine aynı şekilde romantik duygular besliyorsa bunda ne gibi bir sakınca olabilir?

Sakınca yok amma velakin kitabül felakin günümüzdeki kızlarını çoğu ay aşkım beni Starbucksa götürde bireyler içek der şaak ondan gitti 40 sonra gittiniz sinemaya ora tuttu iki bilet şaak etti 80 sonra sen buna yemek ısmarladın şaak etti 100 bundan belli bir sure sonrada ayrılıyorlar e nooldu nerede sevgi yok işte.
Yazdığınız yorumlar fikrimi değiştirmedi fakat sizin fikirlerinize saygı duyuyorum ve yazdığınız yorumlar için de teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Beyler bence kız arkadaş yapmak mantıksız bir kere sizden ayrıldığı zaman çok üzülüyorsunuz (benim için geçerli değil ben duyguları mantıksız bulurum) ve ayrıca da çok fazla maliyeti çıkıyor ona ayda 100 TL harcayacağınıza gidin paranızı biriktirin böylece istediğiniz şeyi alabilirsiniz.

Dostum senin dediğin arkadaş değil, sevgili yahu. Arkadaşın kız da olur erkekte olur fark etmez.
 
Sizi sevdiğine inandığınız, buluşup eğlendiğiniz, sizi arayıp hal hatır soracak, ayrıca biyolojik tatmin duygusu da hissettirebilecek bir insanın olması mantıksız olur mu hiç? 1 hafta sonra 20 yaşıma gireceğim, şu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı ama hiç ihtiyacımın olabileceği de aklıma gelmedi. Lakin araya pandemi girip aylarca yalnız kalınca anladım böyle birinin gerçekten gerekli olabileceğini.
Şu an üniversite öğrencisiyim, lise yıllarımda elime çok fırsat geçti ama ben o seneler tam bir m*l olduğum için değerlendiremedim. Pişman mıyım? Evet, hem de çok.
Siz siz olun, böyle şeyleri tecrübe edin. "Keşke, bir kez olsaydı." diyeceğime "Hiç olmasaydı keşke." demeyi tercih ederdim ben.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı