Kız arkadaşım reşit ama ben değilim

ting goes skrra

Hectopat
Yer
Chicago, Illinois
Arkadaşlar selam, yeni gündemden sonra aklıma garip bir soru geldi, İstanbul'da bir öğretmen bir öğrencisiyle ilişkiye girmiş falan o olayları biliyorsunuzdur. Sadece Enes'i izliyordum ve diyor ki lisedede 12.sınıf reşit olmuş öğrencilerin reşit olmayan sevgilileri var gibi bir şey söylüyor. Benim aklıma aşırı saçma, ama bir türlü anlamadığım bir soru geldi, bilen varsa diye sormak istedim.

2021'den beri bir kız arkadaşım var, neredeyse birlikte büyüdük ergenlik en yüksek olduğu zamanlardan genç olma aşamasına birlikte giriyoruz, halen sürüyor ve mutluyuz. Fakat kendisi bu aralık ayında 18 oluyor, ben ise kasım ayında 17 oluyorum. Yani resmi olarak benim kız arkadaşım halkın ve kanunun dediğine göre "pedofili" mi oluyor yani? Garip bir soru evet biliyorum ama resmiyette bizim ilişkimiz o sene yasaklanan bir ilişki mi olacak? Bayağı meraklandım. :D

15 ve 18 olsa tamam da 17 ve 18 arasında ne fark var ki? Olgunluk olarak aynı seviyede iseniz ve kafanız uyuyorsa hiçbir sorun yok. 18 yaş biraz pedagojik esaslara göre belirlenmiş olsa da sadece hayali bir sınırdır. Bir sorun yok yani :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı