Kız arkadaşla yakınlaşamamak

24 ben, arkadaşım da 22.
Kardeşim senin bu yolları çoktan aşmış olman lazımdı yahu :)

Neyse zararın neresinden dönsen kardır.

Şöyle yap böyle yap demeyeceğim. O zaman mekan gibi kıstaslara göre değişir her bireyde farklı olur. Fakat şu tüyoları verebilirim.

Cinsel, bel altı espri kesinlikle yapma. Bu tarz şeyleri ima edecek davranışlardan kaçın. Kadınlar kibar sempatik espritüel erkekleri severler.

Sempatik ve espritüel olucam diye şaklabanlık yapma herkesin mizacı uygun değildir. Kibar ve ağırbaşlı olmak da + puandır.

Bir kadın ona nasıl davrandığının yanında ayrıca başka insanlarla nasıl iletişim kurduğuna çok dikkat eder. Onun yanındayken bir kasiyere, bir garsona hitap şeklin çok ama çok önemlidir.

Sana ne kadar vakit ayırıyor bunu kafanda tart. Ölç biç kendine karşı samimi ol. Seninle (arkadaşlarla birlikte değil sadece seninle) vakit geçirmekten hoşlanıyorsa doğru yoldasın.

Akışına bırak. Bir kadın senle özel birşeyler yaşamak istiyorsa inan senden daha hazırdır ve kafasında bir planı vardır. En azından bir çerçeve çizmiştir.

Birşeyler yaşarken ısrarcı olma. İstediğini bilsin fakat baskı altında hissettirme ona kendisini. Zorla güzellik olmaz aklından çıkarma.

Kilit nokta, özel zaman geçirebileceğin aktiviteler ayarla diyeceğim ama bu zaten işler yolunda gidiyorsa kendi kendine oluşacak bir durum. Film izleme bahanesiyle buluşma bir şekilde bir kutlama veya bak ben çok güzel kek yaparım falan filan işte.

En önemlisi bunları yapmacık yapma gerçekten böyle bir insan ol 1 raund kaybetsen bile sonrakilerin hepsini kazanacaksın bunu bil.

Kardeşim senin bu yolları çoktan aşmış olman lazımdı yahu :)

Neyse zararın neresinden dönsen kardır.

Şöyle yap böyle yap demeyeceğim. O zaman mekan gibi kıstaslara göre değişir her bireyde farklı olur. Fakat şu tüyoları verebilirim.

Cinsel, bel altı espri kesinlikle yapma. Bu tarz şeyleri ima edecek davranışlardan kaçın. Kadınlar kibar sempatik espritüel erkekleri severler.

Sempatik ve espritüel olucam diye şaklabanlık yapma herkesin mizacı uygun değildir. Kibar ve ağırbaşlı olmak da + puandır.

Bir kadın ona nasıl davrandığının yanında ayrıca başka insanlarla nasıl iletişim kurduğuna çok dikkat eder. Onun yanındayken bir kasiyere, bir garsona hitap şeklin çok ama çok önemlidir.

Sana ne kadar vakit ayırıyor bunu kafanda tart. Ölç biç kendine karşı samimi ol. Seninle (arkadaşlarla birlikte değil sadece seninle) vakit geçirmekten hoşlanıyorsa doğru yoldasın.

Akışına bırak. Bir kadın senle özel bir şeyler yaşamak istiyorsa inan senden daha hazırdır ve kafasında bir planı vardır. En azından bir çerçeve çizmiştir.

Bir şeyler yaşarken ısrarcı olma. İstediğini bilsin fakat baskı altında hissettirme ona kendisini. Zorla güzellik olmaz aklından çıkarma.

Kilit nokta, özel zaman geçirebileceğin aktiviteler ayarla diyeceğim ama bu zaten işler yolunda gidiyorsa kendi kendine oluşacak bir durum. Film izleme bahanesiyle buluşma bir şekilde bir kutlama veya bak ben çok güzel kek yaparım falan falan işte.

En önemlisi bunları yapmacık yapma gerçekten böyle bir insan ol 1 raund kaybetsen bile sonrakilerin hepsini kazanacaksın bunu bil.

Ya işin komiği ikincidir bana yemeğe geliyor ikisinde de nasıl yakınlaşabileceğimi bilemedim. Bir kızla hiç bu kadar da yakınlaşmadığımdan mevzuyu nasıl bağlayabileceğimi bilemiyorum.

Genel olarak da değerlendirmek gerekirse kız arkadaşı olma potansiyeli olan kişiler veya olanlar bu davranışımı ilgisizlik olarak anlayabiliyorlar o yüzden bir şeyler yaşamakta olduklarım ufaktan soğuyorlar ya da sadece arkadaş oluyorlar.

Güzel bir sohbetin ardından oluşan sessizlik anında yapabilirsin. En basitinden, saçlarını kulağının arkasına ataraktan başlarsın ya da sadece okşayarak. Zaten bunu yaptığında onda ki hoşnutluğu fark edersin. Bundan sonra, beline sarılır devamını getirirsin 😀
Evet, bunu deneyeceğim.

@Edmond dantes Yemeğe geliyorsa loş bir ışıklandırma altında sevdiği yemeğin yanına içiyorsanız şarap açılabilir. Romantik bir ortam kurmak sonrası için de giriş niteliğinde olur.

En önemli husus, rahat olabilmek ve çekinmemekte yatıyor. Senden bir adım gelmeyince karşı taraftan gelmemesi de normalleşebiliyor zira Türkiye'de ''genel olarak'' bu işler önce erkeğin adım atmasıyla başlıyor.

Hoş bir sohbetin sonunda sessizlik oluştuğunda arkadaşın önerdiği şekilde (saçıyla oynama, yanak/el sevme vs.) temasa geçme, yakınlaşmayı yapmalısın, bekleme :)

@Edmond dantes yemeğe geliyorsa loş bir ışıklandırma altında sevdiği bir yemeğin yanına içiyorsanız şarap açılabilir. Romantik bir ortam kurmak sonrası için de giriş niteliğinde olur.

En önemli husus, rahat olabilmek ve çekinmemekte yatıyor. Senden bir adım gelmeyince karşı taraftan gelmemesi de normalleşebiliyor zira Türkiye'de "genel olarak" bu işler önce erkeğin adım atmasıyla başlıyor.

Evet, anlıyorum. Benim çekingenliğimin temel sebebi hiç böyle bir tecrübemiz olmaması, bilmemem.

Evet anlıyorum. Benim çekingenliğimin temel sebebi hiç böyle bir tecrübemiz olmaması, bilmemem
Sana bir sır vereyim, çoğu kadın böyle bir yaklaşım karşısında en az senin kadar tecrübesiz olacaktır :)

Tecrübe kendiliğinden oluşmaz, tecrübe edinmek için denemen gerekir. Eğer söylenilenler ilişkinizi değerlendirdiğinde sana olumlu geliyorsa söylenenleri kendi lehine çevirerek uygulayacaksın. Umarım istediğin gibi olur, fazlasını buradan maalesef veremeyiz :)

Bu arada senin konularına hep rastlıyorum, bir gün başardım şeklinde konu açmanı da bekliyorum :D

Teşvik sart. Kızın ilk adimi senden beklediğini unutma. Sen de oda insan sonucta. Soracak olursan utandığı halde macera yasamak isterler isteriz heyecan sart adim atmak sana düşüyor. Yüzünde leke var dur sileyim derken yüzünü oksadim ve parmaklarin cok ince diyerek elini tuttum sonra vedalaşır iken sarildim bunlar 3 saat icinde gerçekleşti gerisini sen düşün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı