Hocam sevgilisi olan bu adımı atamıyor, sen en son adımı şimdiden atmışsınYalnız kaldığımızda değilim ya. Bugün bendeydi yemek falan yedik sohbet ettik ama rahat değildim ya hahahahha
Hocam sevgilisi olan bu adımı atamıyor, sen en son adımı şimdiden atmışsınYalnız kaldığımızda değilim ya. Bugün bendeydi yemek falan yedik sohbet ettik ama rahat değildim ya hahahahha
Kendini kasma akışına bırak ama arada hafiften körükle. Zafer senindir...
Pek inandırıcı gelmedi, yaşınız küçükse bile emin olun kimse dalga geçmeyecektir.
Onun dışında kızla muhabbeti ilerlet, iyice samimi olduktan sonra övgülere geç. Överken elini tutarsan samimiyetiniz artar diye düşünüyorum.
Şahsen, bunun konusuna girmeden yakınlaşırdım. Açıklaması en sona kalsın.De konuya nasıl gireceğim bir örnek alabilir miyim? Yoksa hedere hüdere girerim ben ahahhahaha
İşte o ufak tefek yakınlaşmaları açabilir misiniz?Kızdan kıza değişen bir şey hocam bu. 10 tane kız arkadaşım olduysa hepsini birbirinden farklı tavladım. Hepsinin zevki düşüncesi aynı olmuyor maalesef.
Akışına bırak. İlla ilginizi birbirinize açmak zorunda değilsiniz. Ufak tefek yakınlaşmalarda bulun, gerisi kızın hareketlerine göre değişir. Süre çok önemli, zamanı doğru kullanmak gerekiyor. Bir kızı tek bir erkek istemiyor ama tek bir erkek etkiliyor. Bu sebepten acele et, sonra canın yanar.
Uygun bir ortam, uygun zamanlama ve o da ilgi duyuyorsa, ama tepki almayacağından emin olman lazım. Acele etme bu tür işler için, ve amacın sadece buysa da yapma.Flört, ya mevzunun özeti şu nasıl gircem olaya bilemiyorum nerden başlıcam ilk tecrübem falan bu kfkcmck
Başlıkta kız arkadaş yazıyor, mesajlarda flört demişsin ikisi arasında çok büyük fark var. Flörtse rahat olmaman normal, kız arkadaşınsa değil. Cevaplara flört yazdığına göre nezaket kurallarına göre onun bir adım atmasını bekle, atmazsa onun da istediğinden %100 emin olmadan bir adım atma. Önce ilişkinin adını koymaya bak.
El ele tutuşuyor musunuz?İkisi arasında bir şey bu bir ad veremedik henüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.