Kız ile nasıl kanka olabilirim?

Aşk mevzusu değil ve eğer olsa bile asla böyle bir şey demezdim. 7. sınıfta birilerine yürüyecek kadar da değilim en fazlası birbirimizi severdik olur biterdi. (konu aşk değil bu mesajı düzenleseniz?)
Kendin ol, asla "nasıl" diye sorma. Çünkü "nasıl" sorularını cevaplar nitelikle aldığın ve senin "deneyeyim" dediğin her yanıt seni farklı bir yöntemle kız kanka yapmaya götürecek. Akışına bırak, gelen gelir giden gider. Bu dünyada kasmaya değen herhangi bir şey yok (milyar dolarlar kazanmak hariç :) )

Gachacı kızla olmaz hocam.

Alakası?

Vay be millet 7.sınıfta kızla kanka olmaya çalışıyor ben 12.sınıfım Max 20 25 kızla konuşmuşumdur ama hiçbiri ile kanka olmadım.

Herkes eşit benim için. Tek fark cinsiyeti kız ve utangaç olup içine kapanık ve zaten detayları yazdım konuya.(cinsiyeti kız derken şunu demek istedim; erkeklerle hemen kanka oluyorum ama kızlara karşı utangacım biraz.)

Otizimli kardeşi ve baskıcı bir annesi var. Bu kızdan hayır gelmez, sen en iyisi uzak dur bu kızdan. Pqueen izleyen biriyle de olmaz ayrıca.

Gülme emojisi atan arkadaşlara diyorum; o kadar komik ki gülmekten öldüm yani yaşamıyorum şu an o kadar çok komik.
Otizimli kardeşi ve baskıcı bir annesi var. Bu kızdan hayır gelmez, sen en iyisi uzak dur bu kızdan. PqueeN izleyen biriyle de olmaz ayrıca.

Çok izlemiyormuş zaten pqquen. Benim erkek kankamın anneside çok baskıcı ama bir sorun yaşamıyorum. Ayrıca otizmli kardeşine bakmaya çalışması gayet hoş bir davranış, sorun nerede anlamadım? Hayır gelmez derken?

Çok izlemiyormuş zaten Pqueen. Benim erkek kankamın annesi de çok baskıcı ama bir sorun yaşamıyorum. Ayrıca otizmli kardeşine bakmaya çalışması gayet hoş bir davranış, sorun nerede anlamadım? Hayır gelmez derken?
Baskıcı annesinin olması ve cinsiyetinin kız olması sebebiyle annesi seni farklı anlayabilir ve kız için iyi şeyler olmayabilir.
Otizimli kardeşine bakması takdir edilecek bir davranış ama vaktinin büyük çoğunluğunu ona harcıyor olduğunu unutma, sana pek vakit kalmaz ki kalmıyormuş da zaten.

Arkadaşlığınız ilerlerse zaten kanka olursunuz. Zaman geçirirseniz kendiliğinden ilerler zaten. Nerde sorun yaşıyorsun anlamadım? Zaman geçiremiyorsanız zamanı yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı