Kız ilişki istemiyorum dedi

Kız işleri boş iş, dolaylı yoldan da olsa senin için iyi olmuş. Kız işi boş iş olduğu gibi değer hak etmeyen kızlara vakit harcamak ekstra boş iş. Bir daha böyle bir hata yapmazsan iyi olur.

Kızla sevgili olduk 2 hafta kadar ayrıldık, eski sevgilisine gösterdiği çabayı bana gösterseydi şu an dünyanın en mutlu çiftiydik. Kendisi ayrıldı ilişki istemiyorum diyerek. Çok çabaladım bir araya gelme umudu içinde ama kendisi hiçbir taşın altına elini koymadı. İlişki istemiyormuş ve netmiş. 10 dk önce tekrar konuştum. Benim gibi iyi birini kaçırdı onun hayatına gelecek kişiler onun hayatının içine edeceğinden çok eminim. Artık bıraktım poh pohlayıp duramam. Ne önerirsiniz bana bu konuda?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam zamanla geçiyor. Akışına bırakın.

Kızla sevgili olduk 2 hafta kadar ayrıldık, eski sevgilisine gösterdiği çabayı bana gösterseydi şu an dünyanın en mutlu çiftiydik. Kendisi ayrıldı ilişki istemiyorum diyerek. Çok çabaladım bir araya gelme umudu içinde ama kendisi hiçbir taşın altına elini koymadı. İlişki istemiyormuş ve netmiş. 10 dk önce tekrar konuştum. Benim gibi iyi birini kaçırdı onun hayatına gelecek kişiler onun hayatının içine edeceğinden çok eminim. Artık bıraktım poh pohlayıp duramam. Ne önerirsiniz bana bu konuda?

Kardeşim geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı