Herkese selam, kiz arkadaş ve sevgili konusunda bayağıdır konu açiyorum. Biraz düşündüm taşindim, kendi hayatima baktim yaptığım işlere ayrica çevreme ve okulumdaki sarmaş dolaş çiftlere 2 gün sonra okull bitiyor biliyorum. Her neyse konuya geri dönmek gerekirse bakiyorum çok garip eli yüzü düzgün hatta birkaç kere konuştuğum kizlar bile keko sever olmuş. Ben de artik şunu anladim ve bir karar verdim. Hep ben bir şekilde aramaya çaliştim artik ben aramak istemiyorum beni sevecek kişinin beni bulmasini istiyorum he lisede olmaz uni de olur uni de olmaz işte olur bir şekilde olur. Yakin bir zamanda 2 hafta oldu olmadi İngiliz bir kizla konuşur oldum sevgili anlaminda değil hem arkadaşlik hem de ingilizcemi üstlere taşimak için. Foruma paylaşim yaptiktan sonra arkadaşlarima daniştim daha önce sevgilisi olmuş keko olmayan arkadaşlarima derdimi anlatim bana dedikleri git konuş olmuyorsa olmaz. Sende sorun. Kiz arkadaşin ya da sevgilin olmamissa yaşama bile senden adan olmaz. Diye söylediler ve bu beni gerçekten kirdi, biraz bile kendimde özgüvensizlik hissetmiyorum. Sadece utangacım, birine mesaj atarken bile ya musait değilse? Ya sevmiyorsa? Ya yanlış anlarsa diye çok düşünüyorum. Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: