Kız konusunda utangacım

398708

Hectopat
Herkese selam, kiz arkadaş ve sevgili konusunda bayağıdır konu açiyorum. Biraz düşündüm taşindim, kendi hayatima baktim yaptığım işlere ayrica çevreme ve okulumdaki sarmaş dolaş çiftlere 2 gün sonra okull bitiyor biliyorum. Her neyse konuya geri dönmek gerekirse bakiyorum çok garip eli yüzü düzgün hatta birkaç kere konuştuğum kizlar bile keko sever olmuş. Ben de artik şunu anladim ve bir karar verdim. Hep ben bir şekilde aramaya çaliştim artik ben aramak istemiyorum beni sevecek kişinin beni bulmasini istiyorum he lisede olmaz uni de olur uni de olmaz işte olur bir şekilde olur. Yakin bir zamanda 2 hafta oldu olmadi İngiliz bir kizla konuşur oldum sevgili anlaminda değil hem arkadaşlik hem de ingilizcemi üstlere taşimak için. Foruma paylaşim yaptiktan sonra arkadaşlarima daniştim daha önce sevgilisi olmuş keko olmayan arkadaşlarima derdimi anlatim bana dedikleri git konuş olmuyorsa olmaz. Sende sorun. Kiz arkadaşin ya da sevgilin olmamissa yaşama bile senden adan olmaz. Diye söylediler ve bu beni gerçekten kirdi, biraz bile kendimde özgüvensizlik hissetmiyorum. Sadece utangacım, birine mesaj atarken bile ya musait değilse? Ya sevmiyorsa? Ya yanlış anlarsa diye çok düşünüyorum. Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akışına bırak, rahat ol. Dediğin gibi seni bulmasını bekle. Kekolardan kırolardan hoşlanan kızlardan zaten hayır gelmez. O yüzden onlara bakıp da imrenme zaten. Geç olanı, zor olanı elde etmek her zaman daha keyifli ve faydalı olacaktır 👍

Arkadaşlarının dediği şey kadar saçma ve anlamsız bir şeyi ilk defa gördüm. 4 yıllık ilişkim bitti. Kız ilk bana yazdı ancak hem özgüvensizim (kızlar konusunda) hem de tipim 10 üzerinden 2-3 falandır yani. Benim de ilk ciddi ilişkim böyle olmuştu ancak bir yerden sonra insan gerçekten bıkıyor, yoruluyor. Ben de senin gibi düşünüyordum işte rahatsız ediyorsam falan filan ama bu bildiğin özgüvensizlik hareketi. Demek istediğim kız konusunu oluruna bırak, sallama. Liseye kadar çevrem hep erkeklerle dolu oldu ve çok güzel, eğlenceli bir okul hayatı yaşadım hiç de pişmanlık yok ama aramıza ne zaman kızlar girse o arkadaşlıklarımız teker teker bitti. Bir nevi kız nefreti oluştu ben de ama cinsiyetçi olarak algılama bunu lütfen. Tam da o zamanlar da buldu bu kız beni de. Bu hayatta böyle, bir şeyi ne kadar istemiyorsan o şeye doğru çekiliyorsun. Sevgili yapmaya uğraşırsan çok boşa kürek çekersin ve düzgün bir ilişkin olmaz, oluruna bırakırsan belki çok daha iyi bir ilişkiye girebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı