Kız olmaz dediyse gerçekten olmaz mı?

Ben de aynısını düşünüyordum ama kadın-erkek ilişkilerini geçtim genel olarak da tavsiye edilen bir kitap. Ki tavsiye edenler de öyle kıyı da köşede kalmış fight club, andrew tate hayranı alfa, sigma diye dolaşan insanlar değil. Herkesten duyuyorum bunu. Kitapta 9 karakter var ve bu karakterlerin birine "çapkın" denmiş.
Ve içinde yazan şey üstte dediğim çok çok uçlara gitmenin kötü olmadığı, aksine iyi olduğu yönünde.
İşte benim de burada sorum ileri giderken nerede duracağımla ilgiliydi.

Hocam tekrarlıyorum. Başlığı ben yazmadım. Kızın olmaz dediği kısım yok.

Aga kitap zaten uzun ilişki vs. üzerine değil. Daha anlık şeyler üzerine gibi.
Zaten bahsettiğim o değil. Biz bu güncel akımlarda hep muhtaçlığı yok etmekle ilgili konuşurken kitapta çapkın rolünün kadınlara karşı koyamıyor gibi davranmasından bahsediyor. Ve herkesin önerdiği bir kitap olduğu için ikilikler çıkarıyor bu da bende.

Kitabın dediği gibi zorlarsak o işin boyutu taciz olur. Bana göre mantıklı olan, karşı taraftan olumsuz yanıt alınca kendi yoluma bakmaktır.

@seffabullut başına çok sorun alırsın kız sana istemiyorum falan diye belli ediyorsa direniyosa yol alacaksın bu kadar basit.
Kitabın dediği gibi zorlarsak o işin boyutu taciz olur. Bana göre mantıklı olan, karşı taraftan olumsuz yanıt alınca kendi yoluma bakmaktır.

Hocam sanırım başlıktan dolayı tam anlatamadım ben. Başlıktaki kız olmaz dediyse olayı yok. Moderatörler değiştirmiş.
Kitapta bahsettiği şey aslında halk tabiriyle lovebombing. Diyor ki öncesini sonrasını düşünmeden edin iltifatınızı. Gram korkmadan kadına yaklaşın vs. diyor.
Hatta kendime bakıyorum. Kızın biri hoşuma gidiyordu, aylarca sadece baktım geçenlerde sohbet etmeye başladık ama gram iltifat etmedim kız da soğuk davrandı zaten. Anladığım kadarıyla tanışınca fazla fazla ilgi verin, bu ilgi herkesin ayaklarını yerden keser diyor.

İşte diğer bir öneri olarak kadını çözümleyip istediği kişi gibi davranın diyor, bir başka taktikte istenen biri olduğunuzda vs. zaten onları kendinize çekeceğinizden bahsediyor, bir başka taktikte çocuksu bir enerjiye sahip olmaktan bahsediyor, sıcak-soğuklardan vs. bahsediyor.

Yani dediğiniz gibi kıza gittim beğendiğimi söyledim hayır dedi ısrar ettim gibi bir olay yok ki o dediğiniz gibi tacize giriyor.

Ama işte tam burada çözümleyemediğim nokta olarak ben de ne istediğimi bilmiyorum. Bir oluyor sanki kimse umrumda olmuyor ve tek gecelik bir şeyler istiyorum. Bir oluyor saat gece 3te aynı kız aklıma düşüyor keşke sevseydi diyorum, uzun ilişki isteyen, sevmek sevilmek isteyen bir tarafım çıkıyor.

@seffabullut lovebombing gereksiz bir şey hocam kızlar daha çok darktriad veya fiziksel olarak iyi erkeklerden hoşlanıyor kendisine tatlı sevgi gösteren "efendi" insanlardan değil.
Aslinda pek doğru degil. Vucudu guzel olmayan ya da darktriad olmayan birilerinden de hoslanabiliyorlar. Ki Darktriad olucam dıye saçma sapan birine donusup cool olduğunu sanan da cok insan var.
Bence uzun iliskiler için en mantiklisi direkt kendin olmak. Isine gucune bakip olursa olur modunda olmak.
Kitapla ilgili, kisa zamanli olansa dediginiz gibi tatli sevgi boş oluyor. Direkt cesurca kizi begendigini belli etmek daha iyi oluyor. Lovebombing olayı tatlı sevgiden ziyade fazlaca iltifat olarak kullanilinca etkili olabilir.
Efendilige katiliyorum. Bu tip iliskiler için efendi ve icedonuk olmak boş. Hem disa dönük hem de bir tik da olsa umursamaz olmak daha iyi.
Bence ana nokta ikisinde de olursa olur olmazsa olmaz diyebilmek.
Lovebombing dediğim gibi, bence ise yarayabilir. Ama seni seviyorumdan ziyade begeniyorum, bana iyi geldin vs. olsa daha iyi olur dıye dusunuyorum.

@m1cope Charles Manson Ted Bundy ve Richard Ramirez örneğini verebilirim hiçbir gelecek vadetmemelerine rağmen yüzlerce kadından aşk mektubu alıyorlar. Ha tabi ki dark triad rolü yap falan demiyorum çünkü hem iyi yapsa bile en fazla birkaç kısa ilişki yakaliyacak burda söyleme sebebim yok şöyle yaparsam böyle olur mu öyle yaparsam şöyle kırılır mı falan gibi düşünmek yerine rahat relax olması lazım.

Hocam sanırım başlıktan dolayı tam anlatamadım ben. Başlıktaki kız olmaz dediyse olayı yok. Moderatörler değiştirmiş.
Kitapta bahsettiği şey aslında halk tabiriyle lovebombing. Diyor ki öncesini sonrasını düşünmeden edin iltifatınızı. Gram korkmadan kadına yaklaşın vs. diyor.
Hatta kendime bakıyorum. Kızın biri hoşuma gidiyordu, aylarca sadece baktım geçenlerde sohbet etmeye başladık ama gram iltifat etmedim kız da soğuk davrandı zaten. Anladığım kadarıyla tanışınca fazla fazla ilgi verin, bu ilgi herkesin ayaklarını yerden keser diyor.

İşte diğer bir öneri olarak kadını çözümleyip istediği kişi gibi davranın diyor, bir başka taktikte istenen biri olduğunuzda vs. zaten onları kendinize çekeceğinizden bahsediyor, bir başka taktikte çocuksu bir enerjiye sahip olmaktan bahsediyor, sıcak-soğuklardan vs. bahsediyor.

Yani dediğiniz gibi kıza gittim beğendiğimi söyledim hayır dedi ısrar ettim gibi bir olay yok ki o dediğiniz gibi tacize giriyor.

Ama işte tam burada çözümleyemediğim nokta olarak ben de ne istediğimi bilmiyorum. Bir oluyor sanki kimse umurumda olmuyor ve tek gecelik bir şeyler istiyorum. Bir oluyor saat gece 3'te aynı kız aklıma düşüyor keşke sevseydi diyorum, uzun ilişki isteyen, sevmek sevilmek isteyen bir tarafım çıkıyor.

Ben kitabın savunduğu görüşlere katılmadım hocam ama durumu izah etmeniz hoş oldu.

@m1cope Charles Manson Ted Bundy ve Richard Ramirez örneğini verebilirim hiçbir gelecek vadetmemelerine rağmen yüzlerce kadından aşk mektubu alıyorlar. Ha tabi ki dark triad rolü yap falan demiyorum çünkü hem iyi yapsa bile en fazla birkaç kısa ilişki yakaliyacak burda söyleme sebebim yok şöyle yaparsam böyle olur mu öyle yaparsam şöyle kırılır mı falan gibi düşünmek yerine rahat relax olması lazım.
Aslinda pek doğru degil. Vucudu guzel olmayan ya da darktriad olmayan birilerinden de hoslanabiliyorlar. Ki Darktriad olucam dıye saçma sapan birine donusup cool olduğunu sanan da cok insan var.
Bence uzun iliskiler için en mantiklisi direkt kendin olmak. Isine gucune bakip olursa olur modunda olmak.
Kitapla ilgili, kisa zamanli olansa dediginiz gibi tatli sevgi boş oluyor. Direkt cesurca kizi begendigini belli etmek daha iyi oluyor. Lovebombing olayı tatlı sevgiden ziyade fazlaca iltifat olarak kullanilinca etkili olabilir.
Efendilige katiliyorum. Bu tip iliskiler için efendi ve icedonuk olmak boş. Hem disa dönük hem de bir tik da olsa umursamaz olmak daha iyi.
Bence ana nokta ikisinde de olursa olur olmazsa olmaz diyebilmek.
Lovebombing dediğim gibi, bence ise yarayabilir. Ama seni seviyorumdan ziyade begeniyorum, bana iyi geldin vs. olsa daha iyi olur dıye dusunuyorum.
Artık kızlara ve cinselliğe ulaşamamaktan kafam gerçekten gitmiş onu fark ettim. Kısa ilişki uzun ilişki vs. hiçbir şey yakalayamıyorum.
Zaten küçücük şehirlerde üniversite okumanın dezavantajlarından biri de buydu aslında ama esasında bulan da buluyor diye düşünüp sorun kendimde diyor ve kendimi fazlaca paralıyorum.
Dediğiniz gibi zaten rol yapamam. Genel olarak kendimi bir şeye inandırmakta iyi olsam da bunu ancak fake it till you make it vs. için kullanıyorum. Ama neden bir türlü olmadığını anlayamıyorum.
Galiba sosyal hayat eksiğinden kaynaklanıyor. Hep aynı çevrede aynı arkadaşlarımla aynı şeyler yapıyoruz ve başkasıyla tanışamıyorum. Sadece Instagram kalıyor onda da ayda yılda bir kişi takip isteğini kabul edecek de konuşacağız da beğenecek de...
Yani şuan ne yaparım bilmiyorum. Tek bildiğim bir şekilde olmadığı. Kitap okuyorum, okuduğum şeyi hayatıma katıyorum ama kattığımı da bir ben biliyorum. Hem monotonluktan sıkılıyorum hem çok monoton bir hayatım var.

Eskiden fazlaca muhtaç davranıyordum şimdi yapmıyorum. Herkes çok değişmişsin güzel olmuş, olgunlaşmışsın dese de sonuç olarak benim elde hala var 0 :D
Ama bu kitabı okuyunca acaba olgunlaşmak kötü bir şey mi diyorum. Sınıfta adım yavşak olarak çıktı ama eğleniyordum. Kitaptaki gibi kimse bana daha da yanaşmadı. Hatta tam tersi herkese yürüyor diyip uzaklaşanlar daha fazla oldu ama iyidim. Ardından depresyon, ilaçlar, alınan kilolar vs. vs.
Artık kişilik olarak çok çok daha iyi olduğum söyleniyor ama gram eğlenmiyorum, FAzlaca mastürbasyon durumu olmaya başladı günde birkaç kez, en önemlisi de beni yıllardır tanıyan kişiler ciddi manada artık neşesiz birine dönüştüğümü söylüyor.

Bir kızla tanışmıştım. Bana çok bunaltıyorsun, çocuk gibisin falan diyordu. Aynı kızı geçen gördüm olgunlaştığımı söyledi ama neşemden hiç iz kalmamış. Yoruldum artık.
Ve böyle olmam lazım mı onu da bilmiyorum. Mesela Ege Fitness izliyorum. Takılmaya çıkıp random insanlarla konuşuyordu(Burada yapsam cidden şehirde bile adım çıkar gibi geliyor o derece küçük) Maskülenlik redpill lovebombing cart curttan ziyade söylediği şey eğlenceli olun, bi hayatınız olsun, Vücut yapın, muhtaç davranmayın oluyordu.
Ben direkt böyle olduğum dönemin birinde de kimseye ulaşamamıştım.
Hocam soru o değildi maalesef moderatörler başlığı değiştirmiş.

Son düzenleme:
@seffabullut Egefitnesa pua'nın çok güzel bir örneği aslında küçük yerde dediğin gibi yapmak zor ama yine de sevgili bulursun yeterlidir diye düşünüyorum su haline göre.
Hocam açık konuşayım. İsteğim aslında o.
Normalde anlık ya da tek gecelik şeylerle hiç işim yok. Daha düzenli ve mutlu ilişkiler istiyorum ama olmuyor.
Dediğim gibi muhtemelen sosyal çevre yetersizliğinden kaynaklı ama böyle giderse Üniversite bitecek, büyük bir şehre gideceğim ve tecrübesizlikten ötürü muhtemelen orda da bir şey değişmeyecek.
Yani sınıf dışı kimseyle tanışamıyorum. sınıfta da adım çıkmıştı zaten. Ona rağmen hoşuma giden birileri var ama çok da bana yüz verdiğini söyleyemem.
Bilmiyorum gerçekten. Neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum.
Efendi değilim ama pek de sosyal olduğum söylenemez. Çocukluğumdan beri insanları sevmezdim zaten pek. Genelde ortamın ortasına geçip sohbete yön veren kişi değil de ortamın dışında duran kendi halinde kişi olurum.
Ha bunun bana getirisi de çok oldu. Açıp şurada size Video editi de yaparım, belli seviye kod da yazarım, zaten Tıp okuyorum, Photoshop da biliyorum vs. ama dışarıda çok etkisi yok bunların. benden götürüsü ortam, sosyallik vs. olunca götürüsü daha fazla oluyor.
Bunu nasıl aşarım hiç bilmiyorum.

Hoşuma giden kıza aylar boyu hiçbir şey yapmayıp bir süre önce konuşmaya başladığımı ve iltifat bile etmediğimi söylemiştim. Örnek olarak söylüyorum,
Tek sebebi ne söyleyeceğimi bilmememdi burada.
Kız da pek yardımcı olmadığı için sohbet açılamamıştı. Flörtöz bi konuşma hiç olamamıştı.

Günün sonunda ne yaparım bilmiyorum işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı