1-2 Saat önce mesaj attım. Yoldayım demişti. Mesajıma dönünce yapabilirsem inşallah deniycem :O .Yemez seni korkma. Sadece gidip "Senden hoşlanıyorum." demen yeterli.
Bir kıza 2 sene açılamayıp daha sonra onun da benden hoşlandığını öğrenmiştim. Tabi iş işten geçmişti.İleride niye keşke açılsaymışım diyeceksin ki? Başka kız mı yok? Bu kadar korkuyorsan açılma.
Bol şans.Mesajıma dönünce yapabilirsem.
15 Gün dershane kapalı. Yani mesaj ile yapıcam zaten sanırım.Aynısını yaşadım, bence direk söyle 'Seni seviyorum' de. Olmadı sosyal medya ya da mektuplaşmayla söyle. Kulağa komik gelebilir ama utanıyorsan bunları yapıp açılabilirsin. Hayır derse sana kız mı yok...
1 ay kadar önce bu kızla biz bi kavga etmiştik. Hatta o değil ben engellemiştim. Pişmanım ama galiba o zaman gizledi. Belki şuan haila gizlide olduğunun farkında değildir.Hikayesini gizlediyse senden ortada samimi bir konuşma yok demektir. Öncesinden samimi konuşarak arkadaş gibi olmalısın tabi friendzonea da girmemelisin. Kızın ilgi alanlarından konuşma başlat özgüvenini yüksek tut 1-2 hafta böyle devam ettir. Flört gibi gidiyorsanız zaten sonrasında açıldığında karşılığında ben de senden hoşlanıyorum cümlesini alırsın. Ancak şu anki durumda muhtemelen çok zor.
Aslında korkmamın asıl sebebi biraz saçma ama açıklıyorum. Benim en yakın arkadaşım benden hoşlanıyor. Onu kesinlikle üzmek istemiyorum. Bu yüzden aslında başka birisine ya da arkadaşıma anlatmasından korkuyorum. Aynı sınıftayız.Bir sohbet aç herhangi bir sohbet olabilir (ama konudan da çok uzak olmasın) sonra ya bir şey diyeceğim de sonra ben senden hoşlanıyorum de sonra reddetmezse çıkalım mı de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.