Kıza nasıl açılırım?

Reddetse ölmeyeceksin.

Aynen, direk git de "Seni seviyorum, çok güzelsin, sensiz yaşayamam." de. Biraz klasik oldu ama reddetse FBI akşam evini basmaz.
Not: Kalın ses çok havalıdır, kızlar hep peşimde koşar sırf kalın sesim sayesinde. Seviyorum seni kalın ses.

Hocam rahat bir şekilde kıza açılırsanız büyük ihtimal bir sıkıntı çıkmaz. Ben teklif ettiğim zaman tehdit edilmiştim.

Sevgilisi varsa bir o döver, onu da kız istemez. Kızlar kavgadan nefret eder tabii psikolojik sorunu yoksa başka.

Sen de utanıyorsun ki. Seviyorsunuz, kız sana işaret yapıyor, anlamıyor musun? Kız seni seviyor (büyük ihtimal).

Kardeş, arkadaşımız böyle yaparsa bence beklemediği sonuçlarla karşılaşabilir. Özellikle sınıftaki erkekler rahat bırakmazlar.

Aslında bu biraz kızın ve arkadaşlarının gözüne girmek için yapılan bir hamle olacaktır.

Yani "vaay, nasıl da arkadaşlarımın yanından çekti beni aldı yanına" tarzı işe yarayabilir de, yaramayabilir de.

Ben de zamanında ördek gibi gırk gırk diye sesim çıkıyordu. Normal durum, kalın olması hoşuma gidiyor. Dedem hep kızlar hayvansı erkeklerden hoşlanır derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…