Kıza nasıl açılırım?

Reddetse ölmeyeceksin.

Aynen, direk git de "Seni seviyorum, çok güzelsin, sensiz yaşayamam." de. Biraz klasik oldu ama reddetse FBI akşam evini basmaz.
Not: Kalın ses çok havalıdır, kızlar hep peşimde koşar sırf kalın sesim sayesinde. Seviyorum seni kalın ses.

Hocam rahat bir şekilde kıza açılırsanız büyük ihtimal bir sıkıntı çıkmaz. Ben teklif ettiğim zaman tehdit edilmiştim.

Peki ya kız Red ederse? Ya da ailesini çağırırsa?

14 yaşındayım, insanlara selam versem sesimden dolayı küfrediyor zannediyorlar.

Benim derdim kızla aynı sınıfta olmamız Red ederse aynı sınıfta durabilir miyiz ya da birini çağırıp beni dövdürürse?

Sevgilisi varsa bir o döver, onu da kız istemez. Kızlar kavgadan nefret eder tabii psikolojik sorunu yoksa başka.
Öyle değil, aslında bana bakıyor, onunla konuştuğumda utanıyor falan yanakları kıpkırmızı :D
Gözleri mavi. Benimki kahverengi.
Ama olsun, kahverengi de güzeldir. Güneşte durduğumda bal rengine dönüşüyor.

Sen de utanıyorsun ki. Seviyorsunuz, kız sana işaret yapıyor, anlamıyor musun? Kız seni seviyor (büyük ihtimal).

Kardeş, arkadaşımız böyle yaparsa bence beklemediği sonuçlarla karşılaşabilir. Özellikle sınıftaki erkekler rahat bırakmazlar. :)

Aslında bu biraz kızın ve arkadaşlarının gözüne girmek için yapılan bir hamle olacaktır.

Yani "vaay, nasıl da arkadaşlarımın yanından çekti beni aldı yanına" tarzı işe yarayabilir de, yaramayabilir de.

Doğru söylüyorson kız öyle biri değil aslında dövdürtmez ama belki ailesine söyler diye korkuyorum.

7.sınıfım sesimin kalınlığı yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı gibi ama insanların tepkisine göre değişecek ailem ayı sesli diye çağırıyor beni.

Ben de zamanında ördek gibi gırk gırk diye sesim çıkıyordu. Normal durum, kalın olması hoşuma gidiyor. Dedem hep kızlar hayvansı erkeklerden hoşlanır derdi 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı