Ne yaptığım için.Dostum gerçek hayat filmlerde gördüğün gibi işlemiyor. Kız seni seviyorsa bile muhtemelen böyle yaptığın için reddedilirsin.
Knk olmayacağım sevgili olacağız bro.Böyle bir teklif oldukça iticidir. "Hey bro senden hoşlanıyorum lan ben galiba" desen daha fazla şansın olur.
Açılma metni ne? İlk defa bir kızla konuşan biri bile böyle bir şey yapmaz. Çiçek vermek ne? Evlenme mi teklif ediyorsunuz? Yanına gidip ben senden hoşlanıyorum demek ne kadar zor?Ne yaptığım için?
Hmm... Sadece bir gül.. elim boş gitmek biraz saçma geldi.Açılma metni ne? İlk defa bir kızla konuşan biri bile böyle bir şey yapmaz. Çiçek vermek ne? Evlenme mi teklif ediyorsunuz? Yanına gidip ben senden hoşlanıyorum demek ne kadar zor?
Gitmişken tek taş al evliliği de aradan çıkarmış olursun.Hmm... Sadece bir gül.. elim boş gitmek biraz saçma geldi.
İşte senin metin o kadar kötü ki benim saçmalama amacıyla yazdığım metinden bile kötü. Ama en azından benimki yakınlık, doğallık içeriyor; seninkinde o da yok.Kanka olmayacağım sevgili olacağım.
Şunu da söyleyeyim. Kızın yanına gidip biraz konuşabilir miyiz dediğinde sen kimsin gibi bir yanıt alman çok muhtemel. Gerçek hayat animelerdeki gibi falan işlemiyor.Hmm... Sadece bir gül.. elim boş gitmek biraz saçma geldi.
Nasıl bi cümle kurayım sen söyle ?Şunu da söyleyeyim. Kızın yanına gidip biraz konuşabilir miyiz dediğinde sen kimsin gibi bir yanıt alman çok muhtemel. Gerçek hayat animelerdeki gibi falan işlemiyor.
Sen önceden cümle kurmakla uğraşacaksan kıza açılacak öz güvenin hiç olmayacak demek ki. Açılırken her şey doğaçlama gerçekleşir ama dediğim gibi muhtemelen red yiyeceksin.Nasıl bir cümle kurayım?
Knk ne diyeceğini söyle kızın karşısında bişey demeden durayımmı :/Sen önceden cümle kurmakla uğraşacaksan kıza açılacak öz güvenin hiç olmayacak demek ki. Açılırken her şey doğaçlama gerçekleşir ama dediğim gibi muhtemelen red yiyeceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.