Kızdan vazgeçemiyorum, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

377619

Hectopat
Makaleler
1
Şimdi ben 2. dönemin başında bir kıza aşık oldum bu böyle galiba 2 hafta sürdü ama ben mal gibi kıza bağlandım ne konuşuyorum ne bir şey yapıyorum sadece bakışıyoruz. Neyse ben kızın sevgilisi olduğunu öğrendim ama kızdan soğuyamadım ve bu yüzden 1 ay kendimden nefret ettim üstüne küfür vesaire de ediyordum kendime sonra kızın eski sevgilimin yakın arkadaşı olduğunu öğrendim. İlk dönem kızı nedense hiç görmedim ama kıza aşık olduktan sonra eski sevgilimle gördüm bu nefret sürecinde. İşte arkadaşım yardımcı olsun diye kızın sevgilisine istek attı biraz geçti erkek ayrılık ile ilgili şeyler paylaşmaya başladı (çocuk galiba sanaldan çünkü kızın yanında şu kız sevdalıları anladınız siz onun dışında yakın bir erkek göremedim ve çocuğun neredeyse hesabında her paylaştığı erkek fotoğrafı ayrı hatta bir tanesini arama motorlarında arattım ve fotoğrafı çıktı.) İşte bende dedim herhalde ayrıldılar kıza istek attım 1 hafta falan geçti kıza yazdım işte konuştuk bitti diğer gün tekrar yazdım bu sefer iyi sarmıştı ama kız işim çıktı çıkmam lazım dedi galiba ben de tamam dedim ve dışarı çıktım eve geldiğimde sevgilisi yazmıştı sevgilime yazmaz mısın diye bende tamam dedim. Diğer gün erkek bana göndermeli story atmıştı bende 2'sini de takipten çıktım ve onları da çıkarttım. Geriye tek bir sıkıntı kaldı kızı unutamıyorum yani olmuyor neredeyse her okul günü de karşıma çıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum olayların üstünden 2 ay falan geçti ama ben hala unutamadım kız takipten çıkardıktan birkaç gün sonra engel attı bende dün internetten bulduğum kodlarla engel attım ama hala ara sıra aklıma geliyor bir gün seviyorum diğer gün sevmiyorum unutmaya çalışıyorum ama galiba başarılı olamıyorum. Nasıl unutacağım hakkında bir fikri olan var mı?

Sevdiğin aktiviteler var mı? Böyle yapmaya başladığın zaman herkesi unutabildiğin aktiviteler misal en basitinden oyun oynamak gibi sevdiğin aktiviteler varsa yap bu sayede kafanı ona fazla yormamış olursun.
Bir de o kutsal tavsiyeyi vereyim, spora başla :D

Sevdiğin aktiviteler var mı? Böyle yapmaya başladığın zaman herkesi unutabildiğin aktiviteler misal en basitinden oyun oynamak gibi sevdiğin aktiviteler varsa yap bu sayede kafanı ona fazla yormamış olursun.
Bir de o kutsal tavsiyeyi vereyim, spora başla :D
Bir abi tavsiyesi işime yaradı şu anlık. Hala var ama aşırı az var. Şimdiki tek derdim bu konuyu sildirmek.

Gel kanak sana da Freestyle öğretelim :D

Her yerde her şekilde yapabileceğin bir etkinlikten daha iyi ne olabilir ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı