Kızı kendime nasıl aşık ederim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rakipin olduğu için şansın olduğunu düşünmüyorum. Rakibin olsaydı belki bir şansımız olabilirdi yine.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Üzgün
İfadeler: acv
Kaçan kovalanır misali sürekli etrafında ol ama yüz verme nereye baksa seni görsün sana ihtiyaç duysun ama hep mesafeni koru bir süre sonra sana yaklaşmak için adım atıcak, ha tabi seni arkadaş olarak görmesin.

7.sınıfım, konumum kıza çok uzak ve arkasında rakipim olan çocuk var.
Kızla ilk okulda da arkadaştık. (Şu an durumumuz %60 arkadaşlık) kendime okulda nasıl aşık ederim? Anne babayı dikkate alın, şu hayatta annem yüzünden dışarı bir kez tek başıma çıkamadım.
8. sınıfa geçeceksin seneye. Bu sene lise 1' e başlamış bir ağabey tavsiyesi olarak sana önerebileceğim tek şey derslerine iyi çalışmandır. Derslerine iyi çalışasın ki LGS sınavında iyi bir puan tutturasın. İyi bir puan tutturursan da iyi bir liseye gidersin. İyi lise iyi arkadaşlıklar, kültürlü ve terbiyeli insanlardır. Eğer kız arkadaşın da böyle olursa ne mutlu sana. Dış güzellik kadar iç güzellik de önemli. Ha diyorsan ben bu kızı seviyorum diye, arkadaysan, göremiyorum bahanesi ile kıza yakın bir yere geçmek için hocandan izin isteyip, muhabbet başlatabilirsin. Ayrıca kızı etkilemek için '' kavga edeyim, kötü çocuk olayım. '' gibisinden triplere sakın girme. Kendin ol, efendi ol.. Hakkını savunmayı bil, eğer azıcık ciddiye alıyorsa seni, zaten o da sana bakacaktır.
Teknoloji forumu mu sevgili bulma forumu mu belli değil bu konulara acil bir düzenleme getirilmeli son zamanlarda çok arttı.
Gerçekten bende anlamıyorum. Bu forum iyice teknoloji forumu olmaktan çıktı bence...
Şuan Konu Dışı kısmına yazılmış bir mesajı okuyorsun, desem ki teknolojik bir yerde açtı, bir şey demem, haklısındır ancak Konu Dışı kısmında açtığı için istediğini yazar, İster fikir ister, ister nasıl yapıldığını öğrenmek ister. Eğer sen de yardımcı olmak istiyorsan ona ağabeylik yapıp yol gösterebilirsin. İstemiyorsan da mesaj atmana gerek yok bence.

Üniversiteden önce kız işine bulaşma. Üniversitede zaten her türlü sevgili yaparsın. 4 senelik lise hayatı çok tehlikelidir. Çünkü çok hızlı geçer ve üniversite zamanı çok sıkıntı çekersin. Ben 4 sene hiçbir kızla konuşmadım sadece derslerimi önemsedim. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Son derece memnunum.

7. sınıfta hiçbir kıza bu gözle bakma. Sadece arkadaş olmaya çalış. Kızın da kimseye "sevgili" gözünde bakacağını sanmıyorum.

Reisler vazgeçtim yaa, kız friendzonedan daha kötü, herkese şikayet eder, hop yarın disiplindeyim. Bırak üniversiteye ama vazgeçme diyorsan kız biraz daha yakınıma yer değiştirdi (hoca yaptı), ve artık konuşabiliyoruz ve rakipten uzaklaştı. Ama ikimiz de başarılıyız, o güzel ben yakışıklıyım yani oluru var ama ben vazgeçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı