Kızın beni sevdiğini nereden anlarım?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Tam unuttum derken tekrar aklıma düştü. Kıza hiçbir şey demedim. Güzel güzel konuşurken bir gün çıkınca dönerim dedi. Engelledi. Arkadaşımla aynı okulda. Gidip sorar mısın dedim. Sordu bu sefer kızda tanımadım demiş. Ya eski sınıf arkadaşını nasıl tanımadın. 2 hafta konuştuğun kişiyi nasıl tanımazsın. O kadar ilgilendi sonra sanki başka birini buldu da gitti. Ne yapmalıyım unutmak için? Biraz garip bir konu biliyorum. Yani konu acayim. Dedim. Ben bu kızı nasıl unuturum? Çok seviyorum yani 1 günlük değil bayağı uzun süre oldu. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Ecnebiler love bombing + gaslighting + ghosting diyor buna.
https://eksisozluk.com/love-bombing-gaslighting-ghosting--7067143
Yok yani doğru anladıysam. O kadar değil seviyorum kızı ama kız nasıl desem daha çok nerede para orda. Kızın gözünde tip < para gibi bir büyüklük söz konusu olunca. Tabii bir hayli düşüyor şansımız. Ama kız benle iyi konuşuyordu. Yani bir anda engel attı. Sonra tanımıyorum diye geçiştirdi. Garip valla.

Ama kız benle iyi konuşuyordu. Yani bir anda engel attı. Sonra tanımıyorum diye geçiştirdi. Garip valla.
Garip değil. Birçok kişi bu devirde bunu yapıyor. Önce seviyorum, sen aslansın sen kaplansın diyor sonra bir anda kaybolup gidiyor ve senin onun peşinden koşmanı istiyor. Sakın tuzağa düşme. Peşinden koşarsan ömür boyu yerlerde sürünürsün.
Bu kızdan hayır gelmez, kendine düzgün birini bul.

@Devgi tüm mesajlarınızda yazım yanlışı olduğu için alıntılamıyorum ama niye kadınlardan tavsiye alınmazmış? Hatta şöyle bir düşününce kadınlardan tavsiye almak daha mantıklı geldi bana. Sonuçta karşı cinsi seviyorsun (eş cinsel değilsen) ve karşı cinsin ne sevdiğini karşı cins daha iyi anlar.

Yok yani doğru anladıysam. O kadar değil seviyorum kızı ama kız nasıl desem daha çok nerede para orda. Kızın gözünde tip < para gibi bir büyüklük söz konusu olunca. Tabii bir hayli düşüyor şansımız. Ama kız benle iyi konuşuyordu. Yani bir anda engel attı. Sonra tanımıyorum diye geçiştirdi. Garip valla.

Salın o zaman. Paranız olunca açılırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı