Kızla erkek arkadaş olmaz konusu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir videoyla açıklayayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu tür arkadaşlıklar çok güzel oluyor ama 2 tarafın da dikkat etmesi gereken konular var.

1- Asla cinsel yakınlık ya da kıskançlık hissettiğiniz kişiyle arkadaşlığa başlamayın. Ya istediğiniz şeyi ona söyleyin ya da arkanıza bakmadan uzaklaşın. Size başka kadın/erkek mi yok?

2- Çok fazla temas iyi bir şey değildir, en başından bir çekim olmasa bile zamanla bunu oluşturma konusunda çok etkin bir payı vardır. Sürekli sarılmayın, öpmeyin, temas kurmayın. Fiziksel mesafeyi korumanız gerekiyor, fiziksel bağımlılık oluştuğunda hormonlarınız durdurulamaz oluyor.

3- Zaman içinde karşı tarafın ilişkilerinden kıskançlık duyduğunuzu hissediyorsanız kaçın, işler kötüye gitmiş demektir. Bu kıskançlık ya arkadaşlığınızı bozar ya da içinize atınca size zarar verir.

4- Bu kişi eski sevgilinizse çoğu kişinin sandığının aksine işiniz daha kolay, geçmişte deneyip başaramadığınızı düşünebilirsiniz. Yalnız kural 2'ye riayet edin, çok fazla dip dibe bulunmayın. Ayrıca kesinlikle ona karşı bir şeyler hissetmiyor olduğunuzdan emin olun, işin sonunda çok pis sürünürsünüz. Benim çok yakın olan kız arkadaşlarımın bazıları eski sevgililerimdi. Yıllardır en ufak bir derdim olunca yanıma ilk koşanlar arasındalar, sevgili olarak çok kötüydük ama arkadaşlığımız çok iyi.

5- 2 tarafın da diğerine dürüst olması ve ilişkilerine kadar her şeyi açabilmesi lazım.

6- Cehenneme açılan ilk kapı: Sakın hayal etmeyin. :D
 
Son düzenleme:
Bu tarz yaklaşımlar sapık arap zihniyetinden gelen şeyler. Karşınızdaki kıza, sizin ananıza, bacınıza nasıl davranılmasını istiyorsanız, siz de öyle davranın. Saygılı olun, onun onuruna, şerefine laf söylettirecek şeylerden kaçının. Unutmayın ki karşınızda ki bayanın da bir anası, babası, kardeşi var.
 
Son düzenleme:
Kızla erkek arkadaş olmaz konusu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Terbiyesizlik, olur mu öyle şey? Tövbe tövbe diyenler bu resimdeki insanlardır.

xe1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı