Kızla nasıl konuşulur?

Öncelikle kızın nasıl birisi olduğunu bilmemiz gerekiyor, sosyal mi? pasif mi? konuşkan mı? suskun mu? ve bunlar boş mevzular. Selam diyeceksin zaten konu konuyu açacak. Konuyu açamıyorsan kıza sıkıldım keşke farklı bir şeyler olsa yapsak, oraya buraya gideceğim arkadaş yok keşke birisi olsa falan diye devam et, gelen cevaplara göre konu konuyu açar. Sonra çok uzatmadan kızda senden bir şey bekliyorsa eğer direk mevzuya gir deki ben senden hoşlanıyorum böyle böyle sevgilim olmanı falan istiyorum de. Bizim jenerasyon lise yıllarında havada uçan sineğe bile gömmeye çalışıyordu. Yeni nesil niye böyle oldu hiç bilmiyorum. :) Şimdi konuşacağım derin mevzulara girmeyeyim. ;)

Son düzenleme:
O yaşlarda biraz cool takılman lazım.
Git yanına selam de az bi iltifat et gönlü varsa gerisi gelir. Gidin kafeye öteye beriye artık nereye olursa. Kızı işgillendirirsen o anda kafana çanta yersin (bizzat yaşadığım için söylüyorum) gerçi ben bırakmamıştım peşini sevgili olmuştuk en sonunda. Ama sonra zalımın kızı neler yaptı neler yazsam roman olur.

Kızdan cidden hoşlanıyorsan ve yüzüne söyleyemiyorsan İnstagram'dan veya Whatsapp'tan konuşmaya çalış. Yazman gereken tek şey selam,gerisi zaten gelir. Zaten aynı okuldasınız illaki karşılaşacaksınız. Kıza hislerini belirttiğinde olumsuz cevapta alabilirsin. Yeter ki kendine güven ve asla kendini üzme. Emin ol daha nelerle karşılaşacaksın, bu olayı bile unutacaksın. Hayatının en güzel ve özlenilecek olan yıllarını birisi veya birileri için heba etme. 🙂

Öncelikle kızın nasıl birisi olduğunu bilmemiz gerekiyor, sosyal mi? pasif mi? konuşkan mı? suskun mu? ve bunlar boş mevzular. Selam diyeceksin zaten konu konuyu açacak. Konuyu açamıyorsan kıza sıkıldım keşke farklı bir şeyler olsa yapsak, oraya buraya gideceğim arkadaş yok keşke birisi olsa falan diye devam et, gelen cevaplara göre konu konuyu açar. Sonra çok uzatmadan kızda senden bir şey bekliyorsa eğer direk mevzuya gir deki ben senden hoşlanıyorum böyle böyle sevgilim olmanı falan istiyorum de. Bizim jenerasyon lise yıllarında havada uçan sineğe bile gömmeye çalışıyordu. Yeni nesil niye böyle oldu hiç bilmiyorum. :) Şimdi konuşacağım derin mevzulara girmeyeyim. ;) İstek gelirse vampir hikayelerimi anlatabilirim. Çok kan gördük. ; ))))
Hocam kız yani çok konuşan biri de değil, suskun da değil. Yani normal diyebilirim. Sizin dediğiniz gibi konuşmaya çalışacağım. Teşekkür ederim...

Bi' noktadan sonra ona onun arkadaşlarından farklı olarak değer verdiğini ifade etmen gerek. Sıradan biri olmadığını, kuralları koyanın sen olduğunu, ona göstermelisin. Bu bir oyundur sonuçta. Herhangi bir ahbabına davrandığın gibi davranamazsın. Kızlar kararlı ve organizasyon odaklı erkeklerden hoşlanır. Bugün şunu yapıyoruz, yarın şurada yiyoruz gibi. Rutini sen belirle. Yoksa mazallah.😀

images.jpeg.jpg

Kızdan cidden hoşlanıyorsan ve yüzüne söyleyemiyorsan İnstagram'dan veya Whatsapp'tan konuşmaya çalış. Yazman gereken tek şey selam,gerisi zaten gelir. Zaten aynı okuldasınız illaki karşılaşacaksınız. Kıza hislerini belirttiğinde olumsuz cevapta alabilirsin. Yeter ki kendine güven ve asla kendini üzme. Emin ol daha nelerle karşılaşacaksın, bu olayı bile unutacaksın. Hayatının en güzel ve özlenilecek olan yıllarını birisi veya birileri için heba etme. 🙂
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim hocam.

Aslında işin özü olmadığın gibi davranmayacaksın. diyelim kızı tavladın,
o sahte kimlikle en fazla ne kadar aşk yaşayabilirsin ki ? Ve en önemlisi kendine yakıştırır mısın bunu ? Akışına bırak, aceleci davranma. Eğer kızın arkadaşlarından tanıdığın varsa nelerden hoşlanır onları araştır, ona göre davran. Uzun sürmesini istiyorsan ona her zaman değerli olduğunu hissettir der noktayı koyarım.

Kızın izlediği dizi falan varsa oradan yürü, günümüzde böyle oluyor. Kızla konuşurken altta değil her zaman üstte alfa gibi konuş anlasın. O değil sen konuya dalacaksın, o değil sen diyeceksin gidelim yapalım tamam diyeceksin. Kızların hoşuna gider eğer mırın kırın eden bir kızsa direk uzaklaş uğraşma zaten. Hayatta her zaman ret yeme riski vardır hele lisede ret yemek hiçbir şey değildir. Lise zaten kız-erkek ilişkisinin öğrenildiği, duygu hormonlarının ergenlikten dolayı en saçma şekilde salgılandığı yıllardır. Tabi bu dediğimizi şimdi anlamazsın ileri yıllarda anlarsın. Unutma kafana takarsan bu hayatta kaybedersin hiçbir şeyi kafana takmayacaksın. Akşam kafanı yastığa koyduğunda aklında sadece ailen ve geleceğin olsun. Kızla konuştun ayarladın diyelim, kızın yanına nasıl gideceğim diyeceksin her şey sorun. Bunu yaşayarak çözeceksin, tecrübe dünyada para ile satın alınamayan en değerli şeydir ama kazanmak için kaybetmen gerekir. Bunu da aklında tutarsın. Denemeden korkak bir şekilde lise yıllarını sürdürürsen eğer, ileride pişman olursun ve üniversitede, iş hayatında normal hayatında hiç kimseye rahat bir şekilde açılamazsın. Kıza yürü biraz fırlama yırtık ol. Kız milleti girişken erkekleri sever. Lisede ağırdan alma diye bir şey yoktur, bam bam gireceksin mevzuya. Bu tecrübe ile sabittir. Evlenemeyeceksin kızla, en fazla kafede oturacaksın. Çok abartamayın bu mevzuları daha yaşınız küçük. Her aşk başladıktan sonra güçlenir. Ağır ağır güçlenmez. Hadi bol şans iyi geceler.

Fazla yılışmadan arkadaş ol. Hikayelerine yanıt ver, sohbet başlat. Eğer ki benim gibi fazla yılışırsan bitersin. Çok samimisin ve reddediliyorsun insana fena koyuyor. Ve unutma. Açılmaktan korkarsan giderek aşık olursun ve kendi içinde acı çekersin. Yol yakınken açıl ve unut. Tavsiyem okulunun sonuna kadar samimi olman ve kapanmaya yakın açılman. Eğer reddederse önünde unutmak için koca bir yaz olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı