Kızlar Hakkında Sosyal Konu

Güzel zamanınızı böyle şeylere harcamayın. Kız milletinin kendi hatası olduğunu biliyorsunuz ya, O yeter.
Biz müneccin değiliz. Onlar da bizim duygularımızı anlasınlar. Biz de utanıyoruz, biz de ağlıyoruz.

Böyle düşünmeyen kızlar, varlığınızı kanıtlamanın vakti geldi.

Fenalık geldi. :D

11015597_1533222096942338_433993925_n.jpg

Anlamadığınız şey kızlar o tiplere tipi için değil ağzı laf yaptığı için bakıyor. O keko bağımlısı kızların çoğunluğu nargile kafeden çıkmayan, sürekli eşofmanla gezen kezbanlardan başkaları değil. Emin olun size çıkma telif etse "bu nasıl kiz ya la?" diyip reddeceğiniz kızlar. Şimdi söyleyeceğim size biraz narsistce gelebilir ama yine de söyleyeceğim. Benim ve o kekonun olduğu bir ortamda o kekonun kızlar açısından hiç şansı yok.

Üniversiteye geçince her şey değişir, tip değil akıllı ve ağzı laf yapan erkekler iş yapar. Gitmeyen varsa görecek, giden varsa zaten görmüştür. Lisede bir kızı etkilemeye çalışmak hiçbir şey getirmez. Tek bunu bildim bunu söylerim..

Bu armutların sesleri fazla çıktığı için ve gece gündüz işsiz gibi mahalle nöbeti yaptıkları için bizim saf 15 16 yaşlarındaki kızlarımız özeniyor. Biraz da ergenliğe bağlıyorum. Hangi aklı başında bir kız bu tiplerle evlenmek ister ki? Üniversite çağına geldiklerinde kafalarına taş düşüyor ve kendileri gibi normal erkeklerle ilişki başlatıyorlar. Bazılarıda o çağa gelmeden kendilerini onlara kaptırıyorlar...

Kültür farkı dediğimiz şey işte tam bu noktada devriye giriyor. Diyelim ki yolda bir kız gördün ve izdivaç yapmak istiyorsun. Yanına gidip "hop yavru alayım mı seni" mi dersin yoksa "Merhaba, konuya direk girdiğimin farkındayım fakat beklemek ikimiz için de zarar diye düşündüm. Sizden ne köy olur ne de kɑsɑbɑ. Siz gelin en iyisi kɑlbimin bɑşkenti olun!" mu dersin?
Bazı kızlar genç yaşlarında daha özgür ruhlu olmak için daha uç noktalarda ki insanlarla birlikte olurlar. Mesala "ortam" dediğimiz şeyi yapmak için neler yapmıyorlar kim bilir.
Konunun özeti şu: Genç yaşta sakin ruhlu insanları bir nevi ezen tiple beraber ol, evlenme yaşında da sakin tipli birini ara. Teşekkürler.

Hocam şöyle söyleyeyim. Kıro olmaları kızları uzaklaştırmıyor. Yani kızlar kültürlü ve kültürsüz serseriler arasında bir ayrım yapmıyor. :D Onlar serserileri seviyor. :D

Bu arada şunu atmadan edemezdim. :D

''Bana bi' daha...

serseri desene.'' :D

Dipnot: Bunun konumuzla hiç alakası yok. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklıma getirdin tekrar izleyeceğim Mayk. :D Ama o sarı saçlı çocuk nasıl bir İngilizce konuşuyor arkadaş, Manchester'in köylüsü gelmiş filmde oynuyor. :D

Konuya dönersek kim ne ararsa onu buluyor. Kızlar neden onlara bakıyor falan filan. Onların akılsızlığı, bu bahsedilen erkek tiplerinin aklı genelde donun altındakiler için çalıştığından mütevellit onlarda öyle davranışlar normal. Geçenlere bir adamla kavga ettim. Bisikletle giderken sokak arasından önüme çıktı, sağ taraftan çıkıp sol tarafa bakan arkadaşlar doluydu arabada. Neden sola bakıyor? Yolun karşısından kızlar geçiyor. Kaputa vurup "Onlar sana bakmaz oğlum birazcık IQ lazım" dediğimde, baya bir bozulmuştu arkadaş. :D Ama hak etti.
Not: Kaputa vurmak derken sadece ses yapsın diye, göçmedi yani. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı