Kızlar kültürlü erkekleri sever safsatası

Wostid Reis

Decipat
Katılım
11 Şubat 2023
Mesajlar
2.493
Çözümler
4
Benim genel kültürüm ve tarih bilgim yaşıtlarımın ve sınıfım kat kat üstünde. Tip olarak da ortalama diyelim. Ama şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Bundan dert etmek veya üzülmek gibi bir durumum yok çok şükür böyle şeyleri dert etmiyorum. Ama insanların kültürlü erkek seviyorlar tarzı yalanlarının artık iş yapmadığını ve sıktığını düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Kültürlü erkekleri sevdikleri doğru değil, kızlar eğlenebildiği kişileri sever. Eğer bir kızı mutlu edemiyorsan istersen serseri ol istersen de dünyanın en zeki insanı, her halükarda yalnız kalırsın. Kızlar direkt aşık olabildiği için geçirdiği zaman ne yaptığına ve yapacağına bakar, biz erkekler gibi çoğalma eğiliminde olmadıkları için onlarda mantık veya başka türevli şeyler aramak doğru değil.

O yüzden eğlenceli birisi olmak her halükarda bir kızın etkisini çekecektir, tecrübeyle sabit :)
 
Kızların kültürlü erkek sevmesi için daha doğrusu bir kızın kültürlü erkeği sevmesi için kendisinin de kültürlü olması gerek. Çünkü kültürlü olan kültürsüz biriyle olmak istemez. Dolayısıyla sen kültürsüzlere denk geliyorsundur hocam. Dünya senin okulundan ibaret değil elbet, karşına çıkar bir gün kültürlü biri. Okuldaki tipleri az çok biliyoruz dertleri kültür falan değil serserilik peşindeler.
 
Liseli olduğunu farzedersek lisede ve üni başlarında kızlar serseri tiplere bakarlar. Üni sonlarına doğru hayat ciddiye binince vizyonu ve parası olan tiplere doğru ilgileri kaymaya başlar. Sen kendini geliştirip işlerine yoluna koyduğun zaman bakmayacak 1 tane kız yok. Bu yüzden doğru yoldasın.
 
Kadınlar gücü sever. Kimi kadın güç kavramını ekonomik güç olarak, kimi kadın fiziksel güç olarak görür. Bu tarz ifadeler, bir çoğu eğer temelde güç kavramı erkek tarafında yoksa boştur.
Kültür, şakalar, yetenekler, kısmen giyim kuşam işin kur yapma boyutudur.

Temel olmadığı sürece istersen binaya milyon dolarlık pencere tak.

Tabii büyük bir genelleme yapıyorum istisnalar vardır.
 

Geri
Yukarı