Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar?

Yaş kaç hocam ?

Bu arada bana da bunun gibi bir olay geldi .Kızı seviyordum herkes de biliyor ama salağı oynuyor bir gün kız benim onu sevdiğinden haberi yok .Millet bunu söylemiş kız beni aradı ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi .Ancak ben seni seviyorum dedim .Ben seni sevmiyorum dedi sonra fazlada üstüne gitmedim .Diğer gün okulda kıza bakamıyorum aynı koridordan geçemiyorum .Ve bunun ardından benim en yakın arkadaşım kızı sevmeye başladı ben dedim yapma etme sonra kız aynı resti ona da çekti şu an sinir yüzünden hap alıyor .
17 yaşındayım.

Bana kalırsa düzenli görünen erkekler bir adım önde olacağını düşünüyorum. Farzet ki misafirliğe bir eve gittin. Ev düzenli değil, kötü kokuyor, bakımlı görünmüyor, bu ev senin tarafından beğenilmez değil mi? Birde göze hitap ediyorsan hal ve hareketlerin yerindeyse bu kız hala seninle değilse demek ki para istiyor. Öyle olan kızlardanda uzak durman gerektiğini söylememe gerek yok herhalde.

Bana kalırsa düzenli görünen erkekler bir adım önde olacağını düşünüyorum. Farzet ki misafirliğe bir eve gittin. Ev düzenli değil, kötü kokuyor, bakımlı görünmüyor, bu ev senin tarafından beğenilmez değil mi? Birde göze hitap ediyorsan hal ve hareketlerin yerindeyse bu kız hala seninle değilse demek ki para istiyor. Öyle olan kızlardanda uzak durman gerektiğini söylememe gerek yok herhalde.
Mükemmel bir tespit yapmışsın dostum. Maalesef %80 lik bir kısmı paraya bakıyor

Tipe bakmaz demek yanlış olur. Kimi karakteri önemser. Kız ilişkisi olarakta bakma. Kendi her anlamda geliştir. Kültürünü yüksel. Zaten bunları yaptığında özgüvende gelir. Erkek kız herkes seni sever. :)

Tipe bakmaz demek yanlış olur. Kimi karakteri önemser. Kız ilişkisi olarakta bakma. Kendi her anlamda geliştir. Kültürünü yüksel. Zaten bunları yaptığında özgüvende gelir. Erkek kız herkes seni sever. :)
Beni zaten herkes sever. Bende herkesi severim. Ama şu kızlar paradan başka bir şey bilmiyorlar.Paran yoksa sen tipsizsin. Paran yoksa özgüvensizsin. Paran yoksa sende yoksun onlara göre. Ya bütün kızlar parayı seviyor ya da ben çok şanssızım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı