Kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır?

Var hocam var. Azınlık bile olsa var.

Kızlar yanında parmakla gösterilen bir erkeğin olmasını ister ya büyük çevren olacak seni seven çok olacak, ya yaptığın işte iyi olacaksın, kendine güveneceksin. Görünümüne önem vereceksin ama paraya da kasa da ihtiyacın yok. Kızlar yakışıklı erkeği ellerinde tutamayacaklarını, bütün erkeklerin abaza olduğunu çok iyi bilirler. Bu yüzden sevgili seçerken yakışıklı olması onlar için çok önemli değildir. Önemliyse de o kızdan hayır gelmez zaten. Bu arada yazdıklarıma gülenler bu forumdaki en büyük abazalar değilse bende 39 yaşında değilim.

Her kızın kişiliği ve standardları farklıdır. Kimisi romantiğini sever, kimisi maceracı olanı, kimisi nazik olanı, kimisi parası olanı, kimisi yakışıklısını.

E, yani pek söyleyecek bir şey yok bu konuda, sorduğun soruya genelleme olarak bi' cevap veremeyiz zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

A: Seninle neden sevgili olayım?
B: Sabıka kaydım var.
A: Evlenelim.

Kafamı şişirmediniz estağfurullah aksine benzer dertte birini görünce dert ortağı bulduğumu hissettim gerçekten de kadınlara biz erkekler fazla değer vererek yüceltiyoruz o yüzden de kızlar kendilerine bizim gibi tipleri layık görmüyor işte tam da bu yüzden biz uzun süre ilişkisiz geziyoruz ve fazla erkekle takılmaktan kadınlarla konuşmayı unutuyoruz.

Dostum yanlış anlama, sarı saçlı, mavi gözlü, 1,80 boylarında, 71 kiloyum, İngilizce dışında Almanca öğreniyorum, İzmir'in göbeğinde ailemden destek almadan mütevazi bir evde oturuyorum, yakın zamanda Almanya'dan bir iş teklifi aldım, bununla ilgili forumda daha önce konuşma geçmişti ama gidemedim ne yazık ki. Hayatıma birçok kadın giriyor ve akabinde konuşabiliyorum, ileri gidebiliyorum fakat ailemle aram pek iyi değil, özellikle şu son iki yıldır, ben sadece sırtımı yaslayabileceğim bir insan aradığım için böyle şeyler yaşadım. O yüzden umursamıyorum. Adım kadar eminim seni de özel yapan birçok şey vardır. Ben lise son sınıftan beri kendimi geliştirmekle uğraş veriyorum. Üniversitede sınıfımda bir kız var ismini vermek istemiyorum. Kızın hiçbir vasfı yok, şöyle söyleyeyim sana bir gün kızla oturuyoruz, yalan olmasın göze hitap eden güzel bir kız, Tabu oynarken konusu açıldı, Karbonhidrat kelimesi denk geldi. Anlatıyorum işte, ekmek ve makarnada bulunur diyorum, besin öğesi diyorum, anlamıyor neyse sıra bitti, hani döndüm dedim ki karbonhidrat demek bu kadar zor mu ? Sonra dedi ki canım makarna ve ekmekte karbonhidrat mı var ? Hani kanka ister istemez diyorsun ki olay cidden bir noktada güzellikten çıkıyor.

Kızlar yanında parmakla gösterilen bir erkeğin olmasını ister ya büyük çevren olacak seni seven çok olacak, ya yaptığın işte iyi olacaksın, kendine güveneceksin. Görünümüne önem vereceksin ama paraya da kasa da ihtiyacın yok. Kızlar yakışıklı erkeği ellerinde tutamayacaklarını, bütün erkeklerin abaza olduğunu çok iyi bilirler. Bu yüzden sevgili seçerken yakışıklı olması onlar için çok önemli değildir. Önemliyse de o kızdan hayır gelmez zaten. Bu arada yazdıklarıma gülenler bu forumdaki en büyük abazalar değilse bende 39 yaşında değilim.

Hocam bu devirde para olmadan bir şey olmuyor ama.

Her kızın kişiliği ve standardları farklıdır. Kimisi romantiğini sever, kimisi maceracı olanı, kimisi nazik olanı, kimisi parası olanı, kimisi yakışıklısını.

E, yani pek söyleyecek bir şey yok bu konuda, sorduğun soruya genelleme olarak bi' cevap veremeyiz zaten.

Bilmiyorum ama benim fikrim hala düz aynı sınıfta şahsına münhasır bir arkadaş (siz anladınız illa forumdan ban mı yiyelim :)) Okulumda bu tür tipler daha okulun ilk gününden sevgili yapmaya başladılar okulumda öyle meslek lisesi falan değil normal düz lise şimdi ben hala iyi kızların varlığının ne kadar az olduğunu anladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı