Kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır?

Senin zamanın da ki kızlar ile. Şimdi ki farklı imiş🙂

Yok sen beni yaşlı sandın 17 yaşındayım :D. Kaç sene önce olduğunu hatırlamadığım için o şekilde anlattım.
Arkadaşlar baştan söyleyeyim ergenim :) yaş 16 ama hiç mi denk gelmez arkadaş.
Tek takılmayı seviyorsan problem olmuyor aslında bu yüzden ben bu durumu pek umursamıyorum.

Yok sen beni yaşlı sandın 17 yaşındayım :D. Kaç sene önce olduğunu hatırlamadığım için o şekilde anlattım.

Tek takılmayı seviyorsan problem olmuyor aslında bu yüzden ben bu durumu pek umursamıyorum.

Ben sosyal tiplerdenim o yüzden arkadaş ortamında da hep birine başka birini ayartmaktan rot balanscı hassasiyetine ulaştım :) Artık bize ekmek yok mu?

Sadece arabaya bakan kızın peşinden koşmaya gerek bile yok.
Valla hocam, şu devirde hiçbir kız gönlü ile hareket etmiyor. 2+2=4 . Bütün kızlar yani 2000 nesli için konuşuyorum prenses gibi yetişiyorlar. Ve araba şu anda statü gibi bir şey. Ben kız olsam Mercedes' ten aşağı inmem. Renault Symbol' e binen adam daha karnını bile doyuramıyordur. Ne demek istediğimi anladınız umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı