Kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır?

Yılların (sap)'ı olarak söylüyorum ki mizah kızları çekmiyor. Ben arkadaş ortamında mizahçı güldüren tarz bir tipim fakat gel gelelim ki kızlar sadece arkadaş olarak görüyor, madem mizahı sevmiyorlar nelerden hoşlanıyorsunuz yahu? Fazla erkeklerle takılmaktan mamuta dönüşmekten korkuyorum :)
parası olan erkekler

Neden olmasın istersen bulursun ama sürekli peşlerinden koşmamak lazım. Değer verme onun sana değer vermesini sağla.

Sürekli kızların peşinde koşan biri değilim gözüm yükseklerde hiç değil genelde yanlış anlaşılmasın ama pek de sevgilisi olmamış ama iyi kalpli kızları severim işte biraz zora oynama da var.
Onlar gerçek değil😎

Ona rağmen bir koymuyor değil :)

Sürekli kızların peşinde koşan biri değilim gözüm yükseklerde hiç değil genelde yanlış anlaşılmasın ama pek de sevgilisi olmamış ama iyi kalpli kızları severim işte biraz zora oynama da var.

Sevdiğini belli etme. Memati gibi ol o zaman senin peşinden koşarlar. Ayrıca Dünya'da öyle kız kalmamıştır muhtemelen herkes çorap değiştirir gibi sevgili değiştirdiği için 12 yaşındaki kız'ın bile sevgilisi olabiliyor. Gerçekten berbat bir Dünya'da yaşıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yaramıyor diyen gelsin beni bulsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı