Kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır?

Türkiye'de ki kadınları aşağılamak gibi bir niyetim yok ama yeni jenerasyon içerisinde beyni olan bir kadın bulmak çok zor. Son beş ciddi ilişkimde başka bir insan için terk edildim veya aldatıldım. Açıkçası takma kafana lise de olduğum dönemler canımdan çok sevdiğim bir kadın vardı, Ankara'ya gitmek istiyordu çünkü Instagram'da tanıştığı 33 yaşında birisi vardı. Tüm mesajlarını görmüş biri olarak mesaj içeriği tamamıyla seninle ilgili ciddi bir beklentim yok, benden uzak dur gibi şeylerden ibaretti. Kız ısrar edince, konuşma birdenbire cinsellik dışında seninle hiçbir kalıba girememe dönüyordu. Her neyse Ankara'ya gitti, 33 yaşında sanayi de çalışan bir adam uğruna üniversite tercihi gibi önemli, belki hayatını değiştirebilecek bir konuda fevri seçimler yaptı. En son gördüğümde ise intihar eşiğindeydi. Ondan sonra hayatıma giren diğer kız arkadaşım ise en yakın arkadaşımla aldattı ve en son bittiğinde kızın tüm ifşaları ve videoları okulda dolanıyordu. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye geldim ve hayatıma bir insan almamaya yemin etmiştim. En son önyargılarımı kırdım ve sonuç yine hüsran. Hiçbir şekilde zarar vermediğim insan hala daha kuyumu kazma derdinde, çevremden aldığım duyumlar böyle ne yazık ki. Kusura bakma kafanı şişirmek istemezdim elbette ama kendi tecrübelerimi aktardım. Değer verdiğin zaman seni ilk fırsatta yaralamaya çalışıyorlar. Bu sadece kadınlar için değil, insanlar için geçerli. Seni sen olduğun için sevecek bir insan bul, bulamıyorsan zorlama, karakterinden vazgeçme, sana yaklaşan insanlara ilk adımı atan sen olsan bile kendin konusunda bir şeyden feragat etme. On dokuz yaşındayım ve aynı yaşlarda olduğumuzu düşünüyorum, yaş itibarıyla ciddi bir ilişki için henüz erken fakat insanları tanımaya çalış, gözlemci bir kişilik ol yoksa cidden canın yanıyor dostum. Her şeyden önemlisi sana zarar veren insanlara zarar vermekten çekinme. Elbette hayatına devam etmek yerine intikam kovalama ama önüne bakmaya çalış hala taş koyan bir kadın veya insan varsa zarar vermekten kaçınma. Başka söylemek istediğim bir şey yok, tekrardan söylemek istiyorum, umarım kafanı şişirmemişimdir.
Kafamı şişirmediniz estağfurullah aksine benzer dertte birini görünce dert ortağı bulduğumu hissettim gerçekten de kadınlara biz erkekler fazla değer vererek yüceltiyoruz o yüzden de kızlar kendilerine bizim gibi tipleri layık görmüyor işte tam da bu yüzden biz uzun süre ilişkisiz geziyoruz ve fazla erkekle takılmaktan kadınlarla konuşmayı unutuyoruz.

Kadın başına düşen erkek sayısı 100 olunca onlarda haliyle rahat takılıyorlar. Ellerini sallasa ellisi. Birde ülkemizde erkeğe yeterince değer verilmemeside çok önemli bir yer tutuyor bu mevzuda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı