Fonksiyonlar
Hectopat
- Katılım
- 25 Aralık 2019
- Mesajlar
- 894
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 1
Hocam ppdeki sizseniz gayet yakışıklısınız. Çekingenlik yapıyor olabilir misiniz acaba.Kızlar görmüyor![]()
Hocam ppdeki sizseniz gayet yakışıklısınız. Çekingenlik yapıyor olabilir misiniz acaba.Kızlar görmüyor![]()
Dostum ilk olarak kızlarla tanışırken biraz niyetini belli et. Konuşurken kanka diyaloglarından kaçın derim. Bir de belki bazı kızlar seni kırmamak için de bu şekilde davranıyor olabilir. Belki de tipinden değil de davranışların onlara göre arkadaşça kaçıyordur. Yani bunu kendin tespit etmelisin dene hepsini bir alttan alttan, sonra anlarsın zaten.Yıllardır takıldığım kızların hepsi beni kanka olarak görüyor. Bir ihtimal yanaşırken bir bakıyorum farklı bir erkekle nasıl kesiştiğini anlatıyor. Tipimle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum aslında kendimi çirkin bulmuyorum neden böyle oluyor anlamıyorum. Ama illa bir sebebi olmalı.
Ben değilim hocam. Namı değer Jagged, Ceg, Cegıd,Hocam ppdeki sizseniz gayet yakışıklısınız. Çekingenlik yapıyor olabilir misiniz acaba.
Niyetimi nasıl belli edebilirim ki hocam? Ben zaten kanka vs demiyorum ismiyle hitap ediyorum. Beni kırmamak için de nasıl davranıyor olabilir anlamadım? Davranışlarım arkadaşça kaçıyor olabilir ama işte hangi davranışlarım yanlış bilmiyorum. Dün akşam felsefe hakkında konuştuk sevgililer daha farklı konular hakkında mı konuşuyorlar?Dostum ilk olarak kızlarla tanışırken biraz niyetini belli et. Konuşurken kanka diyaloglarından kaçın derim. Bir de belki bazı kızlar seni kırmamak için de bu şekilde davranıyor olabilir. Belki de tipinden değil de davranışların onlara göre arkadaşça kaçıyordur. Yani bunu kendin tespit etmelisin dene hepsini bir alttan alttan, sonra anlarsın zaten.
Değilim ama her konuştuğum kızın kanka olarak görmesinden rahatsız oluyorum 1 değil 2 değil. Belki böyle olmasaydı aşık olacağım birileri çıkardı xd.
Mesela özel buluşma teklif et. Hoşlandığını söyle. Kırmamak için derken belki anlamış ve arkadaş kalmak için yapıyor da olabilir.Niyetimi nasıl belli edebilirim ki hocam? Ben zaten kanka vs demiyorum ismiyle hitap ediyorum. Beni kırmamak için de nasıl davranıyor olabilir anlamadım? Davranışlarım arkadaşça kaçıyor olabilir ama işte hangi davranışlarım yanlış bilmiyorum. Dün akşam felsefe hakkında konuştuk sevgililer daha farklı konular hakkında mı konuşuyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.