Kızlar sürekli kanka olarak görüyor

Yıllardır takıldığım kızların hepsi beni kanka olarak görüyor. Bir ihtimal yanaşırken bir bakıyorum farklı bir erkekle nasıl kesiştiğini anlatıyor. Tipimle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum aslında kendimi çirkin bulmuyorum neden böyle oluyor anlamıyorum. Ama illa bir sebebi olmalı.
Dostum ilk olarak kızlarla tanışırken biraz niyetini belli et. Konuşurken kanka diyaloglarından kaçın derim. Bir de belki bazı kızlar seni kırmamak için de bu şekilde davranıyor olabilir. Belki de tipinden değil de davranışların onlara göre arkadaşça kaçıyordur. Yani bunu kendin tespit etmelisin dene hepsini bir alttan alttan, sonra anlarsın zaten.

Dostum ilk olarak kızlarla tanışırken biraz niyetini belli et. Konuşurken kanka diyaloglarından kaçın derim. Bir de belki bazı kızlar seni kırmamak için de bu şekilde davranıyor olabilir. Belki de tipinden değil de davranışların onlara göre arkadaşça kaçıyordur. Yani bunu kendin tespit etmelisin dene hepsini bir alttan alttan, sonra anlarsın zaten.
Niyetimi nasıl belli edebilirim ki hocam? Ben zaten kanka vs demiyorum ismiyle hitap ediyorum. Beni kırmamak için de nasıl davranıyor olabilir anlamadım? Davranışlarım arkadaşça kaçıyor olabilir ama işte hangi davranışlarım yanlış bilmiyorum. Dün akşam felsefe hakkında konuştuk sevgililer daha farklı konular hakkında mı konuşuyorlar?

Erkek adamın erkek sevgilisi olur boş ver karıyı kızı.

Şaka maka da bak şimdi kızların genel olarak sevdiği 3 tip erkek modeli var.

1- Belalı serseri herkesin çekindiği tip.
2- Zengin şımarık baba parasının verdiği öz güvene sahip elit, kodoman vs.
3- Atletik, fiziki olarak güçlü ve yakışıklı tipler.

En nadir olarak zeki kızlar yani kadınların %5' i falan ediyor onlar zeki, merhametli erkeklerden hoşlanıyorlar ve o kızları elde etmek ailevi problemleri olan biri değilse gerçekten zordur, erkeklerde bunlardan çok hoşlanmaz aslında çünkü erkek kendini bir yerde tamamlayıcı olarak görmek ister yani kendisine ihtiyaç olduğunun bilinmesini ister bu kızlar ise ben herşeyi kendim yapabilirim kafasında olunca erkekler için çokda ilgi çekici olmayabiliyorlar.

Tavsiyem herhangi bir kız elde etmek günlük haftalık yada arasıra kaçamak aşklar için vücut geliştir.
İyibir aile kurmak istiyorsan kendine kazanç getirecek statülü bir iş bul veya kur, unutma şunu iyi bir ev iyi bir araba, iyi bir iş bunların hepsi iyi bir sex içindir.

Kendini bir şekilde öne çıkarman lazım.

Son düzenleme:
Değilim ama her konuştuğum kızın kanka olarak görmesinden rahatsız oluyorum 1 değil 2 değil. Belki böyle olmasaydı aşık olacağım birileri çıkardı xd.

İşte bundan kaynaklı. Bir kıza karşı bir şey hissetmen lazım öncelikle. Eğer kıza karşı bir şey hissediyorsan ona göre davranmalısın. Sen arkadaş gibi davranırsan, güzelim demeye bile çekinirsen hiçbir şey olmaz.

Biraz sert ol. Yani erkek gibi konuş kanka gibi değil. Her sırrını paylaşma. Kız sana özelini anlatıyor diyelim, hemen lafını kes ve bana özelini anlatma de. Seni arkadaşım olarak görmüyorum kardeşim olarak hiç görmüyorum sana karşı boş değilim vs. diyerek yürü. Kız istemese bile artık arkadaşın olmayacak. Ek olarak not düşeyim: Seni bir kız severse sana arkadaşlarından ya da başka erkeklerden bahsetmez ve genel manada utangaç tavırlar sergiler. Senin yanında başka konu açar ve ilgi alanlarını öğrenmeye çalışır. Bir kız eğer sana erkeklerden ya da arkadaşlarından bahsedip"falanca çocuk çok yakışıklı değil mi yaaaa?" gibisinden gevşek gevşek konuşuyorsa ilişkini kes çünkü o seni kankasi olarak görüyor artık. Hatta böyle ağzını yaya yaya konuşuyorsa "ne yaylana yaylana konuşuyorsun ********" diyerek kızı kendinden uzaklaştırıp mutlu bir hayat sürebilirsin.

Niyetimi nasıl belli edebilirim ki hocam? Ben zaten kanka vs demiyorum ismiyle hitap ediyorum. Beni kırmamak için de nasıl davranıyor olabilir anlamadım? Davranışlarım arkadaşça kaçıyor olabilir ama işte hangi davranışlarım yanlış bilmiyorum. Dün akşam felsefe hakkında konuştuk sevgililer daha farklı konular hakkında mı konuşuyorlar?
Mesela özel buluşma teklif et. Hoşlandığını söyle. Kırmamak için derken belki anlamış ve arkadaş kalmak için yapıyor da olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı