Kızlara gıcık giderek nasıl kız arkadaş yapılır?

Ne güzel işte, daha ne istiyorsun? Onlar yapıyor diye yapmak zorunda hissediyorsun ama değilsin. Toplum baskısına boyun eğme.
Hocam onlar yapıyor derken? İstediğim sevgili felan değil. En azından erkek arkadaşım olsa teneffüse beraber çıksak yeterli. Yapacak bir şey bulamayıp sıkılıyorum. Ha kafan ağrımaz yalancı dostluklar olmaz ama yalnızlıkta bir o kadar kötü.
 
Profilindeki yaş doğru ise burada konu açmanı saçma buluyorum. Burada öneri alacağın kişilerin çoğu ya liseye gidiyor ya da lise sınavına girme kaygısı içinde.

Genellemeler yapılsa da her kız farklıdır. Çeşitli davranışlar sergileyerek bir yere kadar gidersin. Kendin ol, en iyisi.
 
Hocam onlar yapıyor derken?
Arkadaş, sevgili yapıyor demek istedim.
İstediğim sevgili falan değil, en azından erkek arkadaşım olsa teneffüste beraber çıksak yeterli.
Hmmm, yanında oturan biri yok mu sınıfta? Onunla konuşmaya başlayıp ön sıradakiler, arka sıradakiler, yan sıradakiler derken yayılır arkadaşlığın. Kafana göre birini bulunca da sürekli takılırsınız.
 
Öncelikle ergen falan değilim belli bir yaşa geldim arkadaşlar 😃
Para ve menfaat düşkünü oldukları için kızlara gıcık gidiyorum, fakat belli bir yaşa da geldik. Bir kadın da lazım, sürekli dağcılık olmuyor 🙂
Kızlara karşı nasıl açılmalıyım? onları etkilemek için ne yapmayalım (kendi doğrularımdan ödün vermeden), tavsiye verirseniz sevinirim.
Misal merhaba, nasılsın gibi klişe cümleleri kullanarak açılmak bana sıradan geliyor, özel bir şey yapmalıyım, daha önce kimsenin yapmadığı.
Evet, özetle, dişi topluluğunu ürkütmeden, antipatik olmadan nasıl onlara yaklaşabilirim, etkileyebilirim? (Not: Saçları dik falan demeyin, sahtekarlığı sevmiyorum, doğal takılan biriyim)
Bütün kızların para düşkünü vs. olmadığını anlamakla başlayabilirsiniz ayrıca bu tarz konu çok fazla var daha fazla konuya gerek yok gibi.
 

Geri
Yukarı