Kızlara pozitif ayrımcılık

• Konuyu başlatan Kaftar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 5.523
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen böyle Technopat gibi bir site üzerinde de baskın tutumlar sergileyin. Büyük harflerle yazın. Bağırmak denir buna. Daha sonra da fiziksel şiddet aracılığını kullanın karşınızda ki bir başkasına kendinizi anlatmak için :) Neymiş efendim, orada bir erkeğe değil kadına ayrımcılık yapılsaymış aynı tepkiyi verirmiş ha ha ha. Hiç güleceğim yoktu. Satırlar boyunca ben neler yazıyorum ? Ben burada yanlış şeyler mi diyorum ? Ama siz, sadece bir "yavrucuğum" kelimesine takılıp hala ve hala erkeklik taslama gereksinimi duyuyorsunuz. Biraz alçakgönüllü olun. Size yavrucuğum demesi ne kadar batmış bakın, ama sizin kültürünüzde, özellikle erkekler kadınlara yönelik ne kadar aşağılık sözler sarf ediyor. Hani o sadece kadını ilgilendiren küfürler. Bunları da yazdım. Bir kez olsun insan gibi bana karşı "evet haklısınız" gibisinden bahsetmediniz, direkt yine baskın olma gereksinimi. Sizin önceliğiniz kendinizdir :) Bi yavrucuğum demek nasıl battı. Hala çocukların ayrımcılık görmesinden bahsediyorsunuz. Ben yukarı da yazdım. Çocuklara bile istismar da bulunan zihniyetler belli. O sapıkları da dışarı salanlar belli. Onları legalleştiren, bu tür sapkın düşüncüleri körükleyenler de hep aynı kişiler. Eminim bu konular altında bir kez olsun yazmamışsınızdır hiçbir şey. Bunu nereden biliyorum biliyor musun ? Çünkü hem cinsini ilgilendiren bir konu altında olayı direkt genelleştiriyorsunuz. Hayır genelleştirecekseniz madem, o zaman tam olarak genelleştirin. Hani bari şu yaşanılan ayrımcılığı eşitleyin. Kalkıp da "hep erkeklere böyle davranalıyor, kadınlara pozitif davranılıp erkeklere ayrımcılık yapılıyor" diye algı yaratmayın. Bu kişisel bir olaydır. Genelleme yapılmaz, anladın mı yavrucuğum ?

Bak sana ait olmasa bile sadece ilk örnek. Bu konu altında yazılan ilk yorumlardan birisi;

"Kızlara pozitif ayrımcılığa hayır. Twitter'da etiket aç. Gerisi hallolur."

Sizinde bana bağıra bağıra söylediğiniz şey; "ORADA AYNI DURUMU YAŞAYAN BİR KIZ OLSAYDI ERKEK ÖĞRENCİLERE SÖZDE POZİTİF AYRIMCILIK YAPILSAYDI AYNI TEPKİYİ VERİRDİM."

Bana bağırmana gerek yok. Aklı başında iyi olan herhangi bir kadınında tecavüz edilerek susturulup boğazlarının kesilmesine, bedenlerinin parça parça kesilip çuvallara atılıp ormanlara atılmasına da gerek yok. Benimle burada "yavrucuğum" dedim diye uğraşacağına, git bu mesajı alıntıla ve genelleme yapmaması gerektiğini ona anlat. Bu senin ananı da ilgilendiriyor. Senin ananın cinsiyeti erkek değil. Git ananı savun şimdi. Bak arkadaş genelleme yaparak kızlara karşı pozitif ayrımcılığa hayır demiş. Bu konuda da kızlara karşı soruşturma açmanın mantığı ne ? Bunu tek bir kişi yapmış, bir hoca. Ama yapılan yoruma bak ? İşte bu hedeftir. Bir kişinin yapmasından dolayı "kızlara" demek ? Şimdi sözünde dur; "ORADA AYNI DURUMU YAŞAYAN BİR KIZ OLSAYDI ERKEK ÖĞRENCİLERE SÖZDE POZİTİF AYRIMCILIK YAPILSAYDI AYNI TEPKİYİ VERİRDİM."

Hadi yavrucuğum benimle uğraşma artık.
Bu ülke de şuurlarını kaybetmiş çok insan var. Onlardan bazıları işte bu konu altında yazanlar kişilerde var. İçinde bulunduğumuz bu düzeni tek başına idare eden kişiyi bu konuma getirenlerin şuursuz hallerinden farkınız yok :) Onlar yobazdır. Aslına bakarsanız yobaz bir zihniyete sahip herhangi bir düşüncenin temelinde aynı baskın karakter vardır. Dünya üzerinde birden fazla din inancı vardır. Ama bu yobazlar bile mesela kalkıpta başka dinlerin içeriğini araştırmamıştır. Onların bildikleri tek şey, kendi inançlarına inanmayanların birer kafir olmasıdır. Yani cehennemlik ha ha ha! Burada da feminizm hakkında bir şey bilmeyen, tıpkı kendisine sadece bir tek şey dayatılan, öğretilen şeylere bağlı kalarak tepkiler vermek, aynen az önce yukarı da bahsettiğim dini yobazların yaptığı gibidir. Gidin Emma Goldman araştırın, feminzm tam olarak nedir bir öğrenin. Ama bilinçleri kötürümleşmiş zihniyetlere ne kadar çok şey anlatırsan anlat, yobazlara bir şeyler açıklayamazsın. Femizm ataerkil zihniyetinin tam olarak ne olduğunu bilir. Sizin bildiğiniz feminizm hakkında ki şey de, kadınların erkeklerden nefret etmesidir :) Yazık. Bu kadar sığ kalarak yaşamak. Doğru şeyleri öğrenmekten korkmayın. Emma Goldman bir cani değildir. Kendisi gayet alçakgönüllü, ve bilgi birikimi yüksek bir insandır. Kendisinin bir kadın olduğunu, ve yapılanların daha çok kadına yönelik olduğunu anlatan yazılarında kötü bir kahramanı oynamıyor. Doğayı bile savunan bir insan. Ama sizin anlayışınızda sadece savunmak var "kadınlar erkeklerden nefret ediyor" Gidin bi okuyun bakalım korkmadan, sonra da nefret mi yoksa derin bir anlayış yetisine mi sahip kavramaya çalışın. Ve o insan sadece bir ülkeden bahsetmiyor. Genel olarak bu zihniyetlere sahip olan baskın kişilerin ne olduğunu anlatıyor. Buna kendi geçmişinde babası ile arasında geçen baskı da dahil. Lütfen yani karşınızda ki insana bağırmadan dinlemesini bilin önce. Yukarı da onca şey yazdım bak yinelemek zorundayım yine yavrucuğum; senin de gözlerin var, senin de kulakların var. Senin de koku alma duyuların var yok mu ? Bir çiceğin cinsi yoktur. Ağaçlarında cinsiyeti yoktur. Doğayı bile kendi uçkuru, zenginliği için yok eden önce insandır. Böyle söylenir, ama insanlığı bu duruma getiren, getirmeye çalışan, baskı kuran, öldüren, tecavüz eden, yani doğayı nasıl ki daha çok insan kötü ediyorsa, bunları yapanda daha çok erkek zihniyetidir. Sen nerede gördün bir çocuğa istismarda bulunan bir kadın ? Şimdi git, daha çok ne konuşulması gerekiyorsa onları konuş, eğer yüreğinin temiz olduğunu, içinde gerçekten bir adaleti arayanın olduğunu düşünüyorsan, eşitlik anlayışına sahipsen. Savaşlarda bile savaşanlar erkeklerdir. Kadın askerlerde var evet, ama bunu yaratan kişiler erkeklerdir. Bu savaşlarda birbirleri arasında sınıf savaşı yapanlar yüzünden arada erkek kadın çocuk yaşlı demeden herkes ölmek zorunda kalıyor. Git bunları konuş. Atıp tutmakla olmuyor bu işler. Gerçekler ortada, göremiyorsan, duyamıyorsan, işitmekte zorlanıyorsan, anlamıyorsan çamur atma bari yobazlar gibi. Dön kendine bak.
Tanrım bir de konuyu açan kişinin profil görüntüsüne bakar mısın. A clockwork orange film'ine ait; film'in ana karakteri olan Alex'in fotoğrafını paylaşmış 😵‍💫 İnsanların bir filmden bir şey anlaması gerekirken bile şuur kaybı yaşaması fiyasko. Bilinçleri kapandığı gibi, anlaması gereken şeyleri de değiştiriyor zihniyeti, kim bilir kafası bu filmi bile neye yorumlamıştır kendisine...Ha ha ha.

Aynen böyle Technopat gibi bir site üzerinde de baskın tutumlar sergileyin. Büyük harflerle yazın. Bağırmak denir buna. Daha sonra da fiziksel şiddet aracılığını kullanın karşınızda ki bir başkasına kendinizi anlatmak için :) Neymiş efendim, orada bir erkeğe değil kadına ayrımcılık yapılsaymış aynı tepkiyi verirmiş ha ha ha. Hiç güleceğim yoktu. Satırlar boyunca ben neler yazıyorum ? Ben burada yanlış şeyler mi diyorum ? Ama siz, sadece bir "yavrucuğum" kelimesine takılıp hala ve hala erkeklik taslama gereksinimi duyuyorsunuz. Biraz alçakgönüllü olun. Size yavrucuğum demesi ne kadar batmış bakın, ama sizin kültürünüzde, özellikle erkekler kadınlara yönelik ne kadar aşağılık sözler sarf ediyor. Hani o sadece kadını ilgilendiren küfürler. Bunları da yazdım. Bir kez olsun insan gibi bana karşı "evet haklısınız" gibisinden bahsetmediniz, direkt yine baskın olma gereksinimi. Sizin önceliğiniz kendinizdir :) Bi yavrucuğum demek nasıl battı. Hala çocukların ayrımcılık görmesinden bahsediyorsunuz. Ben yukarı da yazdım. Çocuklara bile istismar da bulunan zihniyetler belli. O sapıkları da dışarı salanlar belli. Onları legalleştiren, bu tür sapkın düşüncüleri körükleyenler de hep aynı kişiler. Eminim bu konular altında bir kez olsun yazmamışsınızdır hiçbir şey. Bunu nereden biliyorum biliyor musun ? Çünkü hem cinsini ilgilendiren bir konu altında olayı direkt genelleştiriyorsunuz. Hayır genelleştirecekseniz madem, o zaman tam olarak genelleştirin. Hani bari şu yaşanılan ayrımcılığı eşitleyin. Kalkıp da "hep erkeklere böyle davranalıyor, kadınlara pozitif davranılıp erkeklere ayrımcılık yapılıyor" diye algı yaratmayın. Bu kişisel bir olaydır. Genelleme yapılmaz, anladın mı yavrucuğum ?

Bak sana ait olmasa bile sadece ilk örnek. Bu konu altında yazılan ilk yorumlardan birisi;

Sizinde bana bağıra bağıra söylediğiniz şey; "ORADA AYNI DURUMU YAŞAYAN BİR KIZ OLSAYDI ERKEK ÖĞRENCİLERE SÖZDE POZİTİF AYRIMCILIK YAPILSAYDI AYNI TEPKİYİ VERİRDİM."

Bana bağırmana gerek yok. Aklı başında iyi olan herhangi bir kadınında tecavüz edilerek susturulup boğazlarının kesilmesine, bedenlerinin parça parça kesilip çuvallara atılıp ormanlara atılmasına da gerek yok. Benimle burada "yavrucuğum" dedim diye uğraşacağına, git bu mesajı alıntıla ve genelleme yapmaması gerektiğini ona anlat. Bu senin ananı da ilgilendiriyor. Senin ananın cinsiyeti erkek değil. Git ananı savun şimdi. Bak arkadaş genelleme yaparak kızlara karşı pozitif ayrımcılığa hayır demiş. Bu konuda da kızlara karşı soruşturma açmanın mantığı ne ? Bunu tek bir kişi yapmış, bir hoca. Ama yapılan yoruma bak ? İşte bu hedeftir. Bir kişinin yapmasından dolayı "kızlara" demek ? Şimdi sözünde dur; "ORADA AYNI DURUMU YAŞAYAN BİR KIZ OLSAYDI ERKEK ÖĞRENCİLERE SÖZDE POZİTİF AYRIMCILIK YAPILSAYDI AYNI TEPKİYİ VERİRDİM."

Bu ülke de şuurlarını kaybetmiş çok insan var. Onlardan bazıları işte bu konu altında yazanlar kişilerde var. İçinde bulunduğumuz bu düzeni tek başına idare eden kişiyi bu konuma getirenlerin şuursuz hallerinden farkınız yok :) Onlar yobazdır. Aslına bakarsanız yobaz bir zihniyete sahip herhangi bir düşüncenin temelinde aynı baskın karakter vardır. Dünya üzerinde birden fazla din inancı vardır. Ama bu yobazlar bile mesela kalkıpta başka dinlerin içeriğini araştırmamıştır. Onların bildikleri tek şey, kendi inançlarına inanmayanların birer kafir olmasıdır. Yani cehennemlik ha ha ha! Burada da feminizm hakkında bir şey bilmeyen, tıpkı kendisine sadece bir tek şey dayatılan, öğretilen şeylere bağlı kalarak tepkiler vermek, aynen az önce yukarı da bahsettiğim dini yobazların yaptığı gibidir. Gidin Emma Goldman araştırın, feminzm tam olarak nedir bir öğrenin. Ama bilinçleri kötürümleşmiş zihniyetlere ne kadar çok şey anlatırsan anlat, yobazlara bir şeyler açıklayamazsın. Femizm ataerkil zihniyetinin tam olarak ne olduğunu bilir. Sizin bildiğiniz feminizm hakkında ki şey de, kadınların erkeklerden nefret etmesidir :) Yazık. Bu kadar sığ kalarak yaşamak. Doğru şeyleri öğrenmekten korkmayın. Emma Goldman bir cani değildir. Kendisi gayet alçakgönüllü, ve bilgi birikimi yüksek bir insandır. Kendisinin bir kadın olduğunu, ve yapılanların daha çok kadına yönelik olduğunu anlatan yazılarında kötü bir kahramanı oynamıyor. Doğayı bile savunan bir insan. Ama sizin anlayışınızda sadece savunmak var "kadınlar erkeklerden nefret ediyor" Gidin bi okuyun bakalım korkmadan, sonra da nefret mi yoksa derin bir anlayış yetisine mi sahip kavramaya çalışın. Ve o insan sadece bir ülkeden bahsetmiyor. Genel olarak bu zihniyetlere sahip olan baskın kişilerin ne olduğunu anlatıyor. Buna kendi geçmişinde babası ile arasında geçen baskı da dahil. Lütfen yani karşınızda ki insana bağırmadan dinlemesini bilin önce. Yukarı da onca şey yazdım bak yinelemek zorundayım yine yavrucuğum; senin de gözlerin var, senin de kulakların var. Senin de koku alma duyuların var yok mu ? Bir çiceğin cinsi yoktur. Ağaçlarında cinsiyeti yoktur. Doğayı bile kendi uçkuru, zenginliği için yok eden önce insandır. Böyle söylenir, ama insanlığı bu duruma getiren, getirmeye çalışan, baskı kuran, öldüren, tecavüz eden, yani doğayı nasıl ki daha çok insan kötü ediyorsa, bunları yapanda daha çok erkek zihniyetidir. Sen nerede gördün bir çocuğa istismarda bulunan bir kadın ? Şimdi git, daha çok ne konuşulması gerekiyorsa onları konuş, eğer yüreğinin temiz olduğunu, içinde gerçekten bir adaleti arayanın olduğunu düşünüyorsan, eşitlik anlayışına sahipsen. Savaşlarda bile savaşanlar erkeklerdir. Kadın askerlerde var evet, ama bunu yaratan kişiler erkeklerdir. Bu savaşlarda birbirleri arasında sınıf savaşı yapanlar yüzünden arada erkek kadın çocuk yaşlı demeden herkes ölmek zorunda kalıyor. Git bunları konuş. Atıp tutmakla olmuyor bu işler. Gerçekler ortada, göremiyorsan, duyamıyorsan, işitmekte zorlanıyorsan, anlamıyorsan çamur atma bari yobazlar gibi. Dön kendine bak.
Tanrım bir de konuyu açan kişinin profil görüntüsüne bakar mısın. A clockwork orange film'ine ait; film'in ana karakteri olan Alex'in fotoğrafını paylaşmış 😵‍💫 İnsanların bir filmden bir şey anlaması gerekirken bile şuur kaybı yaşaması fiyasko. Bilinçleri kapandığı gibi, anlaması gereken şeyleri de değiştiriyor zihniyeti, kim bilir kafası bu filmi bile neye yorumlamıştır kendisine...Ha ha ha.
Ya arkadaşım bak düzgün konuşacağım sana. Benim konu altındaki genellemeleri savunduğum yok benim genelleme yaptığım yok. Benim konuda erkekleri savunduğumda yok. Benim tek savunduğum şey bak cinsiyete de girmiyorum çünkü kafan karışıyor belli. Benim tek savunduğum çocukların ayrım görmesi. Olay cinsiyet değil hala kafana sokamıyor musun bunu? Ben senin yazdıklarına haksızsın da demedim. Tabi ki dediğin gibi insanlar var. Dediğin şeyler oluyor. Ama biz şuan burada o meseleleri konuşmuyoruz. Yeri geldiğinde konuşulur ki gerektiği zamanlarda fazlasıyla konuştum. Ben burada bir çocuk okul gibi bir yerde ayrıma uğradığını yazdı diye kadın hakları makalesini yazacak halim yok ya. Ben konuda ki kimseye haklı veya haksız demiyorum böyle bir şey yazdım mı?

Ufacık çocuklardan bahsediyorum kadın haklarından giriyorsun dine giriyorsun ordan kurana el atıyorsun Emma Goldmandan bahsediyorsun savaşlardan bahsediyorsun konuyu açan arkadaşın profilindeki şahıstan çıkıyorsun. Ne anlatıyorsun? Ne anlatıyorsun ya? Ben arkadaşa git soruşturma başlatta demedim. Sadece hocasının yaptığı yanlış bir şey arkadaş zeka seviyen bu kadar düşük olamaz ya yazıklarımı idrak edebilirsin artık sanırım yavrucuğum.

Tekrar tekrar söylüyorum okul gibi bir eğitim kurumunda kişinin zekasına bakılır cinsiyetine değil. Tek dediğim bu. Yazdığın tonca şey bu yazdığım meselenin içine girmiyor. Ayrıca bu yazdığımdan o anlamları çıkarıyorsan bir psikoloğa gitmende fayda var.

Ben daha feminizm hakkımda ağzımı açmadım adam beni feminizm cahili ilan etti. Gerçekten anlattığın yobazlardan daha tehlikelisin.

Aynen böyle Technopat gibi bir site üzerinde de baskın tutumlar sergileyin. Büyük harflerle yazın. Bağırmak denir buna. Daha sonra da fiziksel şiddet aracılığını kullanın karşınızda ki bir başkasına kendinizi anlatmak için :) neymiş efendim, orada bir erkeğe değil kadına ayrımcılık yapılsaymış aynı tepkiyi verirmiş ha ha ha. Hiç güleceğim yoktu. Satırlar boyunca ben neler yazıyorum? Ben burada yanlış şeyler mi diyorum? Ama siz, sadece bir "yavrucuğum" kelimesine takılıp hala ve hala erkeklik taslama gereksinimi duyuyorsunuz. Biraz alçakgönüllü olun. Size yavrucuğum demesi ne kadar batmış bakın, ama sizin kültürünüzde, özellikle erkekler kadınlara yönelik ne kadar aşağılık sözler sarf ediyor. Hani o sadece kadını ilgilendiren küfürler. Bunları da yazdım. Bir kez olsun insan gibi bana karşı "evet haklısınız" gibisinden bahsetmediniz, direkt yine baskın olma gereksinimi. Sizin önceliğiniz kendinizdir :) bir yavrucuğum demek nasıl battı. Hala çocukların ayrımcılık görmesinden bahsediyorsunuz. Ben yukarı da yazdım. Çocuklara bile istismar da bulunan zihniyetler belli. O sapıkları da dışarı salanlar belli. Onları legalleştiren, bu tür sapkın düşüncüleri körükleyenler de hep aynı kişiler. Eminim bu konular altında bir kez olsun yazmamışsınızdır hiçbir şey. Bunu nereden biliyorum biliyor musun? Çünkü hem cinsini ilgilendiren bir konu altında olayı direkt genelleştiriyorsunuz. Hayır genelleştirecekseniz madem, o zaman tam olarak genelleştirin. Hani bari şu yaşanılan ayrımcılığı eşitleyin. Kalkıp da "hep erkeklere böyle davranalıyor, kadınlara pozitif davranılıp erkeklere ayrımcılık yapılıyor" diye algı yaratmayın. Bu kişisel bir olaydır. Genelleme yapılmaz, anladın mı yavrucuğum?

Sizinde bana bağıra bağıra söylediğiniz şey; "orada aynı durumu yaşayan bir kız olsaydı erkek öğrencilere sözde pozitif ayrımcılık yapılsaydı aynı tepkiyi verirdim."

Bana bağırmana gerek yok. Aklı başında iyi olan herhangi bir kadınında tecavüz edilerek susturulup boğazlarının kesilmesine, bedenlerinin parça parça kesilip çuvallara atılıp ormanlara atılmasına da gerek yok. Benimle burada "yavrucuğum" dedim diye uğraşacağına, git bu mesajı alıntıla ve genelleme yapmaması gerektiğini ona anlat. Bu senin ananı da ilgilendiriyor. Senin ananın cinsiyeti erkek değil. Git ananı savun şimdi. Bak arkadaş genelleme yaparak kızlara karşı pozitif ayrımcılığa hayır demiş. Bu konuda da kızlara karşı soruşturma açmanın mantığı ne? Bunu tek bir kişi yapmış, bir hoca. Ama yapılan yoruma bak? İşte bu hedeftir. Bir kişinin yapmasından dolayı "kızlara" demek? Şimdi sözünde dur; "orada aynı durumu yaşayan bir kız olsaydı erkek öğrencilere sözde pozitif ayrımcılık yapılsaydı aynı tepkiyi verirdim."

Bu ülke de şuurlarını kaybetmiş çok insan var. Onlardan bazıları işte bu konu altında yazanlar kişilerde var. İçinde bulunduğumuz bu düzeni tek başına idare eden kişiyi bu konuma getirenlerin şuursuz hallerinden farkınız yok :) onlar yobazdır. Aslına bakarsanız yobaz bir zihniyete sahip herhangi bir düşüncenin temelinde aynı baskın karakter vardır. Dünya üzerinde birden fazla din inancı vardır. Ama bu yobazlar bile mesela kalkıpta başka dinlerin içeriğini araştırmamıştır. Onların bildikleri tek şey, kendi inançlarına inanmayanların birer kafir olmasıdır. Yani cehennemlik ha ha ha! Burada da feminizm hakkında bir şey bilmeyen, tıpkı kendisine sadece bir tek şey dayatılan, öğretilen şeylere bağlı kalarak tepkiler vermek, aynen az önce yukarı da bahsettiğim dini yobazların yaptığı gibidir. Gidin emma goldman araştırın, feminzm tam olarak nedir bir öğrenin. Ama bilinçleri kötürümleşmiş zihniyetlere ne kadar çok şey anlatırsan anlat, yobazlara bir şeyler açıklayamazsın. Femizm ataerkil zihniyetinin tam olarak ne olduğunu bilir. Sizin bildiğiniz feminizm hakkında ki şey de, kadınların erkeklerden nefret etmesidir :) yazık. Bu kadar sığ kalarak yaşamak. Doğru şeyleri öğrenmekten korkmayın. Emma goldman bir cani değildir. Kendisi gayet alçakgönüllü, ve bilgi birikimi yüksek bir insandır. Kendisinin bir kadın olduğunu, ve yapılanların daha çok kadına yönelik olduğunu anlatan yazılarında kötü bir kahramanı oynamıyor. Doğayı bile savunan bir insan. Ama sizin anlayışınızda sadece savunmak var "kadınlar erkeklerden nefret ediyor" gidin bir okuyun bakalım korkmadan, sonra da nefret mi yoksa derin bir anlayış yetisine mi sahip kavramaya çalışın. Ve o insan sadece bir ülkeden bahsetmiyor. Genel olarak bu zihniyetlere sahip olan baskın kişilerin ne olduğunu anlatıyor. Buna kendi geçmişinde babası ile arasında geçen baskı da dahil. Lütfen yani karşınızda ki insana bağırmadan dinlemesini bilin önce. Yukarı da onca şey yazdım bak yinelemek zorundayım yine yavrucuğum; senin de gözlerin var, senin de kulakların var. Senin de koku alma duyuların var yok mu? Bir çiceğin cinsi yoktur. Ağaçlarında cinsiyeti yoktur. Doğayı bile kendi uçkuru, zenginliği için yok eden önce insandır. Böyle söylenir, ama insanlığı bu duruma getiren, getirmeye çalışan, baskı kuran, öldüren, tecavüz eden, yani doğayı nasıl ki daha çok insan kötü ediyorsa, bunları yapanda daha çok erkek zihniyetidir. Sen nerede gördün bir çocuğa istismarda bulunan bir kadın? Şimdi git, daha çok ne konuşulması gerekiyorsa onları konuş, eğer yüreğinin temiz olduğunu, içinde gerçekten bir adaleti arayanın olduğunu düşünüyorsan, eşitlik anlayışına sahipsen. Savaşlarda bile savaşanlar erkeklerdir. Kadın askerlerde var evet, ama bunu yaratan kişiler erkeklerdir. Bu savaşlarda birbirleri arasında sınıf savaşı yapanlar yüzünden arada erkek kadın çocuk yaşlı demeden herkes ölmek zorunda kalıyor. Git bunları konuş. Atıp tutmakla olmuyor bu işler. Gerçekler ortada, göremiyorsan, duyamıyorsan, işitmekte zorlanıyorsan, anlamıyorsan çamur atma bari yobazlar gibi. Dön kendine bak.
Tanrım bir de konuyu açan kişinin profil görüntüsüne bakar mısın? A clockwork orange film'ine ait; Film'in ana karakteri olan Alex'in fotoğrafını paylaşmış 😵‍💫 insanların bir filmden bir şey anlaması gerekirken bile şuur kaybı yaşaması fiyasko. Bilinçleri kapandığı gibi, anlaması gereken şeyleri de değiştiriyor zihniyeti, kim bilir kafası bu filmi bile neye yorumlamıştır kendisine...ha ha ha.

Siz o kadar iğrenç bir insansınız ki ne diyeceğimi bilemedim söylediğiniz gibi 16 yaşında bir çocuğum sadece öğretmenimin projede sadece kızları seçmesinden yakındım siz ise erkekler katildir diyorsunuz. Kısacası sizin kadar iğrenç bir insan görmedim sizin yerine kürdistancı, sosyalist, leninist, kafa kesen Müslüman'la konuşsam elime daha çok şey geçeceğinden eminim.
Ya arkadaşım bak düzgün konuşacağım sana. Benim konu altındaki genellemeleri savunduğum yok benim genelleme yaptığım yok. Benim konuda erkekleri savunduğumda yok. Benim tek savunduğum şey bak cinsiyete de girmiyorum çünkü kafan karışıyor belli. Benim tek savunduğum çocukların ayrım görmesi. Olay cinsiyet değil hala kafana sokamıyor musun bunu? Ben senin yazdıklarına haksızsın da demedim. Tabii ki dediğin gibi insanlar var. Dediğin şeyler oluyor. Ama biz şu an burada o meseleleri konuşmuyoruz. Yeri geldiğinde konuşulur ki gerektiği zamanlarda fazlasıyla konuştum. Ben burada bir çocuk okul gibi bir yerde ayrıma uğradığını yazdı diye kadın hakları makalesini yazacak halim yok ya. Ben konuda ki kimseye haklı veya haksız demiyorum böyle bir şey yazdım mı?

Ufacık çocuklardan bahsediyorum kadın haklarından giriyorsun dine giriyorsun oradan kurana el atıyorsun emma goldmandan bahsediyorsun savaşlardan bahsediyorsun konuyu açan arkadaşın profilindeki şahıstan çıkıyorsun. Ne anlatıyorsun? Ne anlatıyorsun ya? Ben arkadaşa git soruşturma başlatta demedim. Sadece hocasının yaptığı yanlış bir şey arkadaş zeka seviyen bu kadar düşük olamaz ya yazıklarımı idrak edebilirsin artık sanırım yavrucuğum.

Tekrar tekrar söylüyorum okul gibi bir eğitim kurumunda kişinin zekasına bakılır cinsiyetine değil. Tek dediğim bu. Yazdığın tonca şey bu yazdığım meselenin içine girmiyor. Ayrıca bu yazdığımdan o anlamları çıkarıyorsan bir psikoloğa gitmende fayda var.

Ben daha feminizm hakkımda ağzımı açmadım adam beni feminizm cahili ilan etti. Gerçekten anlattığın yobazlardan daha tehlikelisin.

Siz erkekler çok iğrençsiniz bütün kızlara tecavüz edersiniz. Yobazsınız cahilsiniz. Sadece para ve futbol konuşursunuz. Sizin hiç evrimle alakanız yok. İttihat ve terakki olmasaydı Osmanlı imparatorluğu hala hüküm sürerdi. Sizin yüzünüzden Naziler donanmaya önem vermedi ve kaybetti. Siyahilere siz zulüm ettiniz. Jitem'i siz kapattınız. Kod yeşili siz öldürdünüz. 28 şubat sizin yüzünüzden oldu. Siz erkekler hep kadın öldürürsünüz. Fuhuş yaparsınız. Uyuşturucu satarsınız. Shrek 5 sizin yüzünüzden çıkmadı (!)

Son düzenleme:
Siz o kadar iğrenç bir insansınız ki ne diyeceğimi bilemedim söylediğiniz gibi 16 yaşında bir çocuğum sadece öğretmenimin projede sadece kızları seçmesinden yakındım siz ise erkekler katildir diyorsunuz. Kısacası sizin kadar iğrenç bir insan görmedim sizin yerine kürdistancı, sosyalist, leninist, kafa kesen Müslüman'la konuşsam elime daha çok şey geçeceğinden eminim.
Aynen çok iğrenç bir insanım. Sen de türcü ve ayrımcı olduğunu bu söylediklerin ile teyit etmiş oldun, ve yaptığın şeyin yine farkında olmadan, tıpkı yobazlar gibi bir başka insanı ilgilendiren düşünceyi ele alarak...Neymiş Kürdistancı, sosyalist, leninist ( 🤣 ) Gerçekten daha fazla zaman harcamak istemiyorum. Bilinç kaybı yaşamış kendi mantığını ele alamayan, birileri tarafından kendisine dayatılmış zehirli mantığı ile haraket edenlere ne anlatılabilir ki; yobaz.

Bu pozitif ayrımcılık değil. Pozitif ayrımcılık tamamen aynı olanaklara sahip kişiler arasında yapılmaz. Ona sadece ayrımcılık denir.

Uğraştığına değmez.

Okulumuzda kadın öğretmenlerin çoğu kızlara pozitif ayrımcılık uyguladığını gördüm ve bayağı normal karşılanıyor. Pozitif ayrımcılık nasıl yapıyor diye soracak olursanız kızlara bir proje konusunda daha başta oluyor örnek olarak öğretmen 5 tane kişi istedi. Kızlar pozitif ayrımcılık yapıyorum dedi olayla alakası olmayan 5 kızı seçti daha devam ettirebilirim fakat o kadar çok var ki yazmaya üşendim bu konuda soruşturma açabilir miyim?

Eğer seçtiği kızların beyinden özürü veya bu projede sizden geride kalmasını teşkil edecek bir sorunu yoksa bu pozitif ayrımcılık değil dümdüz ayrımcılıktır. Pozitif ayrımcılık dezavantajlı kimselere yapılır. Şikayet edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı