Kızlara sigara ve küfür yakışıyor mu?

433725

Hectopat
Kadınların veya (kızların nasıl diyorsanız artık) sigara içmeleri veya küfür etmeleri sizce doğru mu? Ben bir kıza hiç yakıştıramıyorum küfür etmeyi. Sigara içmek hele hiç yakışmıyor. Yapamayacakları şeyleri söyleyip duruyorlar. Zaten söylemeleri bile yakışmıyor seslerine. Şimdi burada erkeklerin yapabileceğini kızlar neden yapamasın diye feministlik yapacaksanız lütfen konumu terk edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu bir insan evladına yakıştıramıyorum, kızı erkeği fark etmez. Küfür kendini ifade edemeyen, aciz kişilerin savunma şeklidir.

Ben bunu bir insan evladına yakıştıramıyorum, kızı erkeği fark etmez. Küfür kendini ifade edemeyen, aciz kişilerin savunma şeklidir.
Orası öyle tabii. Eğer küfürü bırakmak isteyenler varsa yapması gereken tek şey kendisine caydırıcı ceza bulmak. Aşırı güçsüz birisi olduğum için şınav cezası verdim kendime. İlk başlarda 1 küfür 3 şınavdı. Şimdi 1 küfür 10 şınav. Ama çok nadiren oluyor o da istemeden alışkanlıkla. 10 şınavı geçmiyorum günlerdir. Hatta 2 gündür şınav çekmiyorum diyebilirim.

Küfür kimseye yakışmaz, çoğunluk da fark etmeden küfür eder zaten. Ağzın bir kere alışırsa istemsizce küfür ediyorsun fakat önüne geçilebilir bir şey.
Sigara, sigara da havalı göstermez. Bu yüzden yakışmaz yani.

Kadınların veya (kızların nasıl diyorsanız artık) sigara içmeleri veya küfür etmeleri sizce doğru mu? Ben bir kıza hiç yakıştıramıyorum küfür etmeyi. Sigara içmek hele hiç yakışmıyor. Yapamayacakları şeyleri söyleyip duruyorlar. Zaten söylemeleri bile yakışmıyor seslerine. Şimdi burada erkeklerin yapabileceğini kızlar neden yapamasın diye feministlik yapacaksanız lütfen konumu terk edin.
Hayır bence iki cinsede yakışmıyor.Kız dediğin narin tatlı hoş nazik çıtıpıtı olur yani.Erkeklerdede aynı şekilde centilmen ve nazik olmalıyız.

Estetik kişiden kişiye değişir. Benim için artı veya eksi değil. Bazıları için artı iken bazıları ise tiksinç bulabiliyor.

Kadınların veya (kızların nasıl diyorsanız artık) sigara içmeleri veya küfür etmeleri sizce doğru mu?
Bunun doğrusu/yanlışı ya da erkeği/kadını yok. Erkeğe yakışıyor mu ki? Ayrıca kadınlar insan değil mi? Neden erkeklerin yaptığı şeyi yapınca ayıplanıyor? Şu cinsiyet ayrımcılığını kenara bırakıp herkesin sadece bir birey olduğunu kabul etmediğiniz sürece bu toplumda hiçbir şey bir arpa boyu daha ilerlemez.

Bunun doğrusu/yanlışı ya da erkeği/kadını yok. Erkeğe yakışıyor mu ki? Ayrıca kadınlar insan değil mi? Neden erkeklerin yaptığı şeyi yapınca ayıplanıyor? Şu cinsiyet ayrımcılığını kenara bırakıp herkesin sadece bir birey olduğunu kabul etmediğiniz sürece bu toplumda hiçbir şey bir arpa boyu daha ilerlemez.
Sorularına cevaben "feministlik yapma konumu terk et" şeklinde tepki görmen yüksek bir ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı