Bazen görünen köy kılavuz istemez.Bunu denemeden bilemezsin. O iş olmayacaksa uzaktan niye seveceksin ? Unut başka denizlere yelken aç.
Bazen görünen köy kılavuz istemez.Bunu denemeden bilemezsin. O iş olmayacaksa uzaktan niye seveceksin ? Unut başka denizlere yelken aç.
"Orda bir köy var uzakta, o köy benim köyümdür." dediğin anda kazanan sen olursun.Bazen görünen köy kılavuz istemez.![]()
"Orda bir yol var uzağda, o yol bizim yolumuzdur. Dönməsəkdə, varmasağda, o yol bizim yolumuzdur" - Ə.Elçibəy"Orda bir köy var uzakta, o köy benim köyümdür." dediğin anda kazanan sen olursun.
Köy yolları kapalı hocam. 2 metre kar var."Orda bir köy var uzakta, o köy benim köyümdür." dediğin anda kazanan sen olursun.
Bende de bazen olabiliyor ve bence gayet normal. Bilirsin Peygamberimizin aynı zamanda "Haya imandandır." diye bir hadisi de var. Aynı zamanda hayanın insanın fıtratında olan bir özellik olduğu da çeşitli yerlerde belirtilmiş. Her şeyin ucunda olmadıkça bence gayet normal ve güzel bir durum bir erkeğin veya kadının utanması. Ne playboy olacaksın, ne de kız görünce eli ayağına dolaşanlardan olacaksın. Rahat davranacaksın, ama belirli bir çizgide.Böyle her kızla değil flört ettiği bir kızın yanında utanmaktan bahsediyorum. Peygamber Efendimizin söylediği "Utanmak güzeldir, fakat kadınlarda olursa daha güzel olur." sözü ilgimi çekti. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. 2019 yılında utanan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam benim demek istediğimi herkes anladı bence sizin dediğiniz şeyi kastetmiyorum ben.@PODOLOG
O kadar boş konuşmuşsun ki... Bir erkek, bir kadının yanında utangaç olmuyorsa ahlaksız, anasına bacısına bakılmasını istediği gibi bakmayan ve temiz kalmayan mı oluyor?
Utangaç insanın öz güveni düşüktür. Sosyal fobisi vardır. Daha ileri boyutlarında ise asosyalliğe doğru evrilir. Bir şeylerini gizleme ihtiyacı duyan insan utanır. Vücuduna güvenmiyordur, utanır. Tecrübesizdir ve tecrübesizliğini gizlemeye çalışıyordur, utanır. Anasını babasını beğenmiyordur, utanır. Hayat şartlarını beğenmiyordur, utanır. Daha milyon tane şey sıralayabilirim.
Deneyimsiz, ürkek, öz güvensiz, kendisini ve çevresini gizlemek isteyen insan utanır. Utanmıyorsa, ona temiz kalmayan yaftası vurulmaz.
Buradaki mevzu; her türlü pisliği yapıp, pişkin pişkin utanmamak değil. Konuyu açan da farklı bir şekilde sormuş zaten. Dolayısıyla net olarak boş konuşmuşsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.