Kızlarla Aranız Nasıl?

• Konuyu başlatan Zor Adam
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 93
  • Görüntüleme 11.146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuşkan, kendi çapında bilgili, iyi insanların tarafında biri isen sıkıntı yok. Bende yakışıklı değilim, hatta eşofman kapüşondan başka şey giymiyorum ama kızlarla aram iyi. Hatta bir kere pantolon giymek zorunda kaldığımda herkes şaşırmıştı :D

Aslında aram çok iyi ama hepsi beni kardeşi olarak görüyormuş. :D

Türkiye'de ki kızların EGO seviyesi bu kadar yüksekken iyi olsa dahii onlarla konuşmamaya ve bir şeyler yapmamaya özen gösteriyorum. Hiç bir ırk yoktur ki bizim kadınlarımız, kızlarımız kadar ego seviyesi yüksek, alçak dağları ben yarattım havasında olsunlar. Haa konuşmaya gelince bülbül gibi ötüyorlar ama gel gör ki adam akıllı bir konu konuşmaya kalksan tek yaptıkları oradan uzaklaşmak. Açıkçası bu ülkenin kızlarından pek bir şey beklemiyorum, şahsen böyle bir isteğimde yok. Tek başıma mutluyum ben. ;)

Haklısın. Güzel olunca herkes onlara aşık sanıyorlar. Bi laf vardır 'sevilecek kız s........ kız'. Cici kısss ayakları abi onlar, abd ozentiliği, kultur değiştirme isteği...

Kızlara karşı hep sertim nedense. Herkese karşı sertim aslında. :D Farkında olmadan "Cool" davranabiliyorum. Bunun dışında çok iyi bir "Laf Cambazı" olarak tanımlarım kendimi. Öyle bir konuşuyorum ki bazen, sanki kızları hipnotize ediyorum. Fakat uzun sürmüyor. Diğer gün yine mala bağlıyorum. :D

Sorun kimde bilmiyorum. Tek bildiğim beklemekten ciğerim soldu, millet sevgilisi ile yiyor parasını, ben Steam İndirimlerinde. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı