Kızlarla konuşamıyorum

Öncelikle merhabalar,
Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey. Erkeklerin IQ puanı kadınların IQ puanına göre 4 puan daha fazladır. Sence kendinden düşük IQ'lu insanlardan çekinmek garip değil mi? Ben şahsen kendimden düşük IQ'lu insanlardan çekinmiyorum.
 
Günaydın yazmak zorunda değilsin ki, yazınca da herşey çözülecek değil. 2 gün muhabbet etmeye çalış 2. Gün yemeğe davet et gelmezse bilki bu hayır demek uzaklaş başkalarını bak. Bu arada batı kültüryle büyümeyen kızlara centilmenlik yapmaya kalkmayın adınızı anında sapık takarlar.

Kız Rize'de ben İstanbul'dayım. Yakında üniversite için İzmir'e gideceğim büyük ihtimalle. Ve hocam arkam yemez yemeğe davet etmek için.

Kız daha çok şey kafasında. "Hadi sigara içek. Ver bira. Çek Snap At Snap." Benim içtiğim tek sigara amcamın zoruyla 6 sene öncesindeydi.
 
Kız Rize'de ben İstanbul'dayım. Yakında üniversite için İzmir'e gideceğim büyük ihtimalle. Ve hocam arkam yemez yemeğe davet etmek için.

Kız daha çok şey kafasında. "hadi sigara içek. Ver bira. Çek snap at snap." benim içtiğim tek sigara amcamın zoruyla 6 sene öncesindeydi.

Bu kız sana yar olmaz benden söylemesi. Bu tarz kişilerden hayır gelmiyor.
 
@bilgisayar noobu, teşekkür ederim. Eksik olmayın, elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyorum ancak benim demek istediğim şu. Bir iki kişiye fazla bağlanıp kendinize yazık etmeyin. Bu konumu okumanızı öneririm.


Kendinden düşük IQ'lulardan çekinmek sana da garip gelmiyor mu?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı