Kızlarla konuşamıyorum

@SanayZockt, kırmızı reçeteli bir ilaç. Normal olduğunu düşünüyorum, geçmiş olsun. Her neyse konu da kapanmıştır :p Konu sahibi İzmir'den kız bulacak.
 
Gerçek hayatta konuşabiliyorum az da olsa fakat sanalda 0. Günaydın yazacağım utanıyorum. İyi geceler de yazamıyorum. Sadece attıkları snaplere cevap veriyorum.

Konuştuğum kız bayağı sosyal. Her gün dışarıya çıkıyor arkadaşlarıyla. Ben evde yapacak bir şey bulamıyorum. Kişisel gelişim makaleleri ve kitap okuyorum. Gündemi, siyaseti takip ediyorum.

Ayrıca kızlar her yazdığıma random atıyor. Kafayı yiyeceğim bana çok itici geliyor.

Yol gösterin lütfen. Saat daha erken gaz verin de günaydın yazayım.
Limon at.
 
Bir boomer olarak “seviyorsan git konuş bence” klişesini de ben yapmış olayım. Çünkü bu motto belki de tavsiyelerin en iyisi. Gidip kıza dan diye “seni seviyorum” de demiyorum. Hoşlandığını söyle, olursa olur olmazsa olmaz. Daha çok gençsin, kalbin onlarca kez kırılıp tekrar iyileşecek, gönlün daha kimleri kimleri sevecek. İçine atıp susan, duygularını bastıran, platonik aptallardan olma. Ben o aptallardan biriydim maalesef. Yıllar geçtikçe keşkeler ve acabalar sardı dört bir yanımı. Bunu sadece gönül işleri için demiyorum. İyi değilsen iyiyim deme, biri seni rahatsız eden bir davranış sergiliyorsa bunu dile getir sessiz kalma. Başkasının düşüncesini katılmıyor olsan dahi sırf çoğunluk onaylıyor diye kabul etme, karşı çık, eleştir. Duygularını ve düşüncelerini asla baskılama. X ve Y kuşakları kültürel ve toplumsal baskılar yüzünden herşeyi içinde tutarak, gizli saklı kuytu köşelerde gençliğini, aşkını yaşamaya çalışıyordu. Z kuşağı için ise herhangi bir baskı yok, hertürlü kolaylık, özgürlük var. Kıza açıl gitsin. Bu öyle bir adımki ilerideki tüm ilişkilerine yön verecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı