Kızlarla konuşmayı uzun sürdüremiyorum

prime850

Hectopat
Daha fazla  
Kızlarla kolay tanışıyorum beğendim biri olursa konuşma açmaktan veya Instagram numara almaktan korkmuyorum ama devamını getiremiyorum. Flört olarak belli bir süre konuşuyoruz sonra annesi gibi sadece "Napıyorsun?"a dönüyor nasıl konuşmaları uzatabilirim?

Yüz yüze buluşulup aktiviteler yapılmalı bence. Öyle karşımıza alıp saatlerce konuşmak bilmiyorum çok mantıklı değil veya hep bir şeyler konuşmak.

Kızlarla kolay tanışıyorum beğendim biri olursa konuşma açmaktan veya Instagram numara almaktan korkmuyorum ama devamını getiremiyorum. Flört olarak belli bir süre konuşuyoruz sonra annesi gibi sadece "Napıyorsun?"a dönüyor nasıl konuşmaları uzatabilirim?
Bende de aynı sorun var, devamı gelmiyor karşı taraf isteksiz olunca yapıcak bişey de yok.

Karşındaki kişi ilgisiz davranıyor sen de bunu hissedip ona göre davranıyor olabilirsin ya da ilgini çeken bir şey olmuyordur bu da napıyosun gibi basit şeylere yöneltiyor olabilir.

Karşındaki kişi ilgisiz davranıyor sen de bunu hissedip ona göre davranıyor olabilirsin ya da ilgini çeken bir şey olmuyordur bu da napıyosun gibi basit şeylere yöneltiyor olabilir.

En son konuştuğum kızla buluştum bayağı iyi geçti bunu devam ettirmeye istekliydi sonra işte konuşma falan bayağı sıradanlaştı bayağı sıkıcı oldu sonra bir daha mesaj atmadı işte böyle şeyleri takmam ama hep aynı oluyor devamını getirmekte çok zorlanıyorum ilgimi çekse bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı