Kızlarla nasıl sosyalleşilir?

Kendim de istiyorum artık.

Normal bir şekilde konuş işte. Hiç kimse için kendini şekilden şekile sokma. Rahat ol. Bir erkekle nasıl konuşuyorsan onlarla da öyle konuşabilirsin.

Kızlar, erkeklerden çok daha farklı kafa yapısına sahiptir. O yüzden bir kızla çok samimi olmadan genel olarak kızlar ile düzgün iletişim kurman biraz zor maalesef. Hele daha önce böyle bir deneyimin yoksa, ortak zevklerinizi, ya da ikinizin de ortak konuşabileceği konular bulun ve onlar üzerinden ilerleyin.

Kızlar, erkeklerden çok daha farklı kafa yapısına sahiptir. O yüzden bir kızla çok samimi olmadan genel olarak kızlar ile düzgün iletişim kurman biraz zor maalesef. Hele daha önce böyle bir deneyimin yoksa, ortak zevklerinizi, ya da ikinizin de ortak konuşabileceği konular bulun ve onlar üzerinden ilerleyin.
%80'i düşündüğünüz gibi masum değil. :) Onlar da erkeklere karşı konuşurken kasıntı, havalı olmaya çalışıyorlar.

Onların da senin gibi insan olduğunu sık sık hatırlat kendine. Onların da utangacı var, bol bol var. Ben lisede yenmiştim bunu. Gidip kızın önüne oturdum, kızın yanında da 3 yıllık arkadaşım oturuyordu. O ikisiyle derste kaynaşa kaynaşa hallettim. Git en basitinden tanıdığın herhangi birine limon at herhangi bir yerden. Pandemide canım sıkıldı, sohbet etmek istedim falan de. En en en kötü ne olabilir ki?

Öncelikle konuşacağın kız iyi bir insan olmalı. Kötü bir insan ise kızlar tuvaletinde arkandan konuşması olası.
Seninle ortak yönleri olan bir kızla konuşman daha iyi olur. Böylece kolayca sohbet edebilirsiniz.
Konuşurken erkeklerle nasıl konuşuyorsan öyle konuş. Rahat ol yani, kasma kendini.

%80'i düşündüğünüz gibi masum değil. :) Onlar da erkeklere karşı konuşurken kasıntı, havalı olmaya çalışıyorlar.
Kesinlikle böyle, bu konuda bir yanlış yok zaten. Ama bir kızla, hele bu yaşlarda artık bir kadınla hele hele yeni tanıdığınız biriyle erkek ortamında dönen hafif küfürlü, argo ve genel erkek zevkleri hakkına konuşamazsınız maalesef. En azından benim deneyimlerim bu yönde.
Git en basitinden tanıdığın herhangi birine limon at herhangi bir yerden. Pandemide canım sıkıldı, sohbet etmek istedim falan de.
Elraenn tayfa he? 😂 Limonu atsın bakayım, bir daha kız yüzüne bakıyor mu.😄

Kızlarla konuşurken erkeklerle nasıl konuşuyorsan öyle konuş (insan gibi yani) eğer konuştuğun kişi sağlıklıysa kendini "ben en yüceyim! Erkekler benimle konuşmadan önce randevu falan almalı!" kafasında değilse sağlıklı cevaplar verir, o kafadakilerle de sosyalleşme zaten. Kısacası endişelenmen için hiçbir sebep yok, karşındakini kendin gibi bir insan olarak gör yeterli bence.

Ben yurtta kalıyorum. Yurt da bildiğiniz üzere +9 samimiyet itemidir. Bu yüzden bayağı bir argo konuşuruz aramızda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı