Kızlarla nasıl sosyalleşilir?

Ben de 10. sınıfım ve inan kızlarla konuşunca pek bir şey olmuyor boş yere üzme kendini. Bazı kızlar gördüm dışardan bakınca vay be kıza bak bunun kesin sevgilsi vardır ne desem de konuşma başlatsam dediğim ama konuşmaya başladıktan 5 dakika sonra ortamdan uzaklaşmak istediğim. Normal davran, heyecan yapma.

Ben de 10. sınıfım ve inan kızlarla konuşunca pek bir şey olmuyor boş yere üzme kendini. Bazı kızlar gördüm dışardan bakınca vay be kıza bak bunun kesin sevgilsi vardır ne desem de konuşma başlatsam dediğim ama konuşmaya başladıktan 5 dakika sonra ortamdan uzaklaşmak istediğim. Normal davran, heyecan yapma.
Genelde insanların kendilerine göre bir kız arkadaş(sevgili değil)bulması gayet zor. Zaten genelde bulunca ondan sonra iki tarafta isterse sevgili oluyorlar. Aslında arkadaşlıklarda iki taraf tam birbirine uymadığından arkadaşlıktan öte gidemiyor. Hocam siz sadece biriyle tanışın. Size uyup uymaması sorun değil bence. Uyacak biri arıyorsan sevgili arıyorsun demek gibi bir şey oluyor. Bilmiyorum mantığım doğru mudur?

Bir dakika erkek kafası dediğiniz şey bu muydu gerçekten? Yeni tanımadığı bir kadınla bunlar hakkında konuşabilir yani? Ben bunun erkekler arasında konuşulmasını bile psikolojik rahatsızlık olarak görüyorum, aile terbiyesinden yoksun ergenliği tavan yapmış ergenler topluluğu gibi görünüyor gözümde, isterse 10 yıllık arkadaşım olsun erkeklerle bile böyle bir konuşmayı yaptığını öğrensem arkadaşlığımı keserim.
Sizin yaşadığınız ortam bu şekilde olabilir. Ben genelden bahsediyorum. Ayrıca bu psikolojik bir rahatsızlık falan değil, saçmalamayın gece gece. Üst düzey Avrupai ortamınızda konuşmaya devam edin bence siz. Erkekler arasında hafif küfür, argo vs. bunlar gayet normal şeyler. Aile terbiyesi kavramını bildiğinizi bile düşünmüyorum. Her ailede verilen terbiye( ki bana göre terbiye verilen bir şey bile değildir) farklıdır. İyi geceler dilerim.

1-2 yıl önce dershane gittiğim zamanlar bir kızla tanışmıştım. Her hafta sonu görüşüyorduk kurs gereği. Kız sürekli bana ayrıldığı sevgililerini ve nasıl ayrıldıklarını anlatıyordu. Amacı neydi acaba diye çok merak ettim. Öyle kızlarla sosyalleşme uzmanı falan sanmayın, hayatımda düzenli konuştuğum tek kızdı. O da dershane sayesinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı